mynewspapers.net

Hur man lär ut det engelska alfabetet till barn

Hur man lär ut det engelska alfabetet till barn


Lära sig bokstäver och ljud i det engelska alfabetet skapar de grundläggande kunskaper som behövs för att förstå skrivet språk. Barn som lär sig att läsa först måste erkänna, namn, och ansluta sina brev till ljud. Sedan kan de börja att avkoda varje enskilt ljud. Avkodning gör eleverna till strängen ljud till ord och meningar. Du kan lära alfabetet till barn med hjälp av en mängd olika praktiska aktiviteter, efter lärande A-Ö på linje.

Instruktioner

• Fråga barnen att hitta bokstäver i omgivningen, såsom på tecken, eller för att hitta objekt som börjar med en viss bokstav genom att spela ett spel som "I spy."

• Sjunga alfabetet dagligen. Spåra bokstäver i salt eller sand brickor. Spela koncentration spel med kortbrev. Cirkeln bokstäver i tryck, såsom tidskrifter och tidningar. Klipp ut bilder från tidningar som börjar med bokstäverna du undervisar. Använda modelleran till varje bokstav i alfabetet lärt oss, enligt A till Z Phonics-form.

• Passera ut gemener och versaler bokstäverna till klassen och har barnen hitta deras brev matchning. Sätta barnen i grupper om fyra har dem standardbrev med sina kroppar. Ge halva klass brev kort och de andra hälften bildkort saker som börjar med varje bokstav distribueras. Bokstaven T kortet, till exempel kunde matcha ett kort av en sköldpadda. Be barnen att gå genom klassrummet och hitta det barn som har bilden eller brev att matcha sina kort.

• Stapla alfabet block och namnge varje bokstav i stackar. Öva på att sätta magnetiska alfabetet bokstäver i tur och ordning på en whiteboard. Spela med trä alfabetet pussel som skildrar objekt vars namn börjar med bokstaven ljudet du undervisar.