mynewspapers.net

Hur man lär sig ryska Cursive

Hur man lär sig ryska Cursive


Det ryska språket skrivs med det kyrilliska alfabetet, som också används för att skriva olika språk i Östeuropa och Centralasien. Några av bokstäverna i kyrilliska likna bokstäver i det latinska alfabetet, om ljuden de representerar kan variera kraftigt. Det kyrilliska alfabetet består av 33 bokstäver och kan vara i standard "block skrivelse" form eller i kursiv. Kursiv form används för handskrift och kan se ganska olika från bokstäverna i sin ursprungliga form.

Instruktioner

• Lär dig det kyrilliska alfabetet. Innan du börjar skriva i kursiv stil, du måste lära dig standard block form av det kyrilliska alfabetet. Du kan hitta sjökort i både standard kyrilliska alfabetet och de vanliga formerna på webbplatsen Omniglot, tillsammans med translitterering av breven till deras motsvarande ljud i det latinska alfabetet. Använda bildkort för att lära sig att erkänna och läsa brev, både i övre och nedre fallet former. När du kan erkänna och korrekt namn och uttala bokstäverna, börja skriva dem. Läsa och skriva är olika expertområden, så om du vill behärska konsten att ryska cursive, börja skriva bokstäver så snart som möjligt.

• Studera spolszczenia. Lära sig bokstäverna individuellt i början, som med det vanliga kyrilliska alfabetet. Gör bildkort för den övre och små bokstäver och sedan börja öva skriva dem. Söka efter hjälp med att skriva i kursiv form av ryska. Om du har en webbkamera, kan du ta kontakt med en rysk infödd och få online bedömning av din skrivstil skrivförmåga. Skriver kursiva bokstäver för din samarbetspartner, språk och hon kan ge dig feedback på hur du kan förbättra din form. Du kan också hitta Självstudiekurser online som visar rätt riktning att starta varje penstroke så kan du fylla orden i kursiv enkelt och smidigt.

• Öva skriva orden. Om du inte talar ryska, hitta en online-kurs där du kan lära dig några grundläggande ordförråd och fraser. Sätta den kursiva bokstäver i ord så kan du lära dig hur de länkar till en annan. Om du bara vill öva särskilda ord, försöka skriva ditt namn med ryska bokstäver, eller hitta en online engelsk-rysk ordbok. Slå upp ryska ord i det vanliga kyrilliska alfabetet och skriva dem i den vanliga bokstäver.