mynewspapers.net

Hur man lär sig om oljeutsläpp

Hur man lär sig om oljeutsläpp


Oljeutsläpp kan orsaka mycket lidande för många samhällen nära havet. Olja blandar inte väl med vatten. Oljeutsläpp orsakas ofta av en oljetanker läcka i havet. När ett utsläpp sker, framkallar oljan i en tunn smart som flyter på ytan av vattnet. Oljan sakta sprider sig, vilket resulterade i oljeföroreningar över stora områden. Det är viktigt att lära sig om oljeutsläpp att förstå deras inverkan på miljön och ditt liv.

Instruktioner

• Forskning oljeutsläpp på Internet. Det finns många online-resurser som kan hjälpa dig att förstå vad oljeutsläpp är, deras skadliga effekter på miljön, hur de kan tas bort och hur många privata och statliga myndigheter runt om i världen förbereda oljeutsläpp innan de uppstår.

• Gå till din lokala offentliga bibliotek och forskning oljeutsläpp. Du kan läsa om tidigare och senare oljeutsläpp, som BP oljeutsläppet i Mexikanska golfen eller Exxon Valdez utsläppet i Alaska, samt historia olja och dess användningsområden. Leta efter böcker om oljeutsläpp i avsnittet miljö eller vetenskap i biblioteket.

• Titta på en dokumentär om oljeutsläpp. Kolla din lokala TV Visa tider, eller köpa eller hyra en DVD om oljeutsläpp. National Geographic Channel och Discovery Channel erbjuder flera dokumentärer om oljeutsläpp.