mynewspapers.net

Hur man lär sig modedesign hemma

Hur man lär sig modedesign hemma


Mode design industrin är konkurrenskraftig och övertecknats så vinner rätt kompetens och kvalifikationer är avgörande för att få en fot i dörren. De flesta arbetsgivare kommer att leta efter en examen eller foundation examen i mode design föremål samt en anständig portfölj av idéer och ritningar från potentiella sökande. Finns det gott om kurser på högskolor över hela Storbritannien, men om du vill studera hemma finns massor av online och avstånd lärande kurser att välja mellan.

Instruktioner

• Välj från ett utbud av online nybörjarkurser på London College of Fashion (fashion.arts.ac.uk). Fashion illustration kursen lär ut olika metoder illustrerar mode, begrepp och idéer i modedesign och hur du utvecklar ditt mode ordförråd. Högskolan erbjuder även en kurs i starta eget modemärke, ger en översikt av industrin och sessioner på trend forskning och mode livsmedelsförsörjningskedjan. Alla online kurser inkluderar weekly chattsessioner med lärare och andra studenter. Du kommer att uppmanas att fylla veckans uppdrag mellan sessioner.

• Gäller för internationella karriär Institutet (www.icieducation.co.uk) för en kurs som fokuserar på att utveckla en karriär inom modebranschen. Detta är en distanskurs där du kommer att förses med alla läromedel och kursen anteckningar att använda hemma. Du kan studera för ett intyg, diplom eller avancerade examen i modedesign och du behöver inte tidigare erfarenheter eller kvalifikationer att registrera dig på någon nivå. Kursen innehåller moduler på designprocessen, hur man väljer material, skissa mönster, att bestämma storlekar och att göra prover. Tillverkningsprocessen är också täckt och du kan också plocka upp textil och sömnad kunskap samt erfarenhet av Computer Aided Design färdigheter.

• Studera med internationella korrespondens skolor (icslearn.co.uk) för ICS-examen i mode och plocka upp de kreativa färdigheter och kunskaper för en mode design karriär. Kursen behandlar färdigheter inklusive sömnad, klädsömnad och plagget konstruktion. Du kommer lära dig specifika tekniker som att lägga till blixtlås och kragar samt att utforska olika typer av fibrer och tyger. Du kommer att förväntas genomföra ca 120 i studien att slutföra kursen och du kommer att ha en personlig handledare för att hjälpa dig under hela.

• Kolla finstilt i någon kurs innan du registrerar dig och se till att den uppfyller dina krav. Avgifterna varierar mellan kurser och du bör kolla vad avgifterna täcker och huruvida det kommer att vara eventuella extra kostnader. Titta på handledare stöd som finns och hur många uppdrag så måste slutföra. Vissa kurser erbjuder ytterligare support efter kvalifikationer och detta kan vara användbart för dig.