mynewspapers.net

Hur man lär sig konstgjord blomma gör

Hur man lär sig konstgjord blomma gör


Du har en talang för hantverk och vill komplettera din inkomst? Konstgjorda blommor är alltid efterfrågade för speciella tillfällen och kan vara ett kreativt sätt att sätta lite extra pengar på banken. Om du vill lära dig hur man gör konstgjorda blommor för självförverkligande eller extra inkomst, finns det flera metoder som kan hjälpa dig att lära dig detta användbar färdighet.

Instruktioner

• Köpa en konstgjord blomma guidebok som innehåller nödvändiga verktyg eller åtminstone en lista över nödvändiga verktyg för dem som är nybörjare i konstgjord blomma gör. Det finns flera populära guideböcker med enkla instruktioner om hur man gör konstgjorda blommor. Dessa guideböcker är bra för dem vars listor är fastnat pack och ett billigt sätt att lära sig att göra konstgjorda blommor.

• Köpa en pre-gjord konstgjord blomma kit, som bör omfatta silke blomma material och instruktioner. Du kan behöva köpa verktygen separat. Flera av de huvudsakliga floral företag i Amerika har konstgjord blomma kit som kan köpas via Internet eller i större hobbybutiker. Alternativet kit är en stor för dem som redan har en del erfarenhet med konstgjord blomma göra och att utveckla deras skicklighet utan att spåra allt nödvändigt material.

• Sök efter "konstgjord blomma att göra" eller "silk flower gör" på flera video söka motor. Flera blommor institut och företag har postat videoklipp om hur man gör konstgjorda blomsterarrangemang. De ger videor för många nivåer av expertis. De flesta av dessa filmer tar dig genom en stegvis process av grunderna i konstgjorda blommönster eller hur du gör din egen blommönster.