mynewspapers.net

Hur man lär sig kalligrafi online

Hur man lär sig kalligrafi online


Kalligrafi är konsten att vacker handstil. I design och konst skolor erbjuds många kalligrafi klasser, och några privata instruktörerna undervisa klasser också. Kalligrafi klasser anses specialitet klasser och de kan inte erbjudas i varje lärosäte. Det är ett förråd av kalligrafi lektioner online som du kan dra nytta av att lära sig kalligrafi. Kombinationen av online-tutorials, resurser och videor kan du master kalligrafi hemma.

Instruktioner

• Plocka en kalligrafi webbplats online bland de olika portalerna kan hjälpa komma igång i lärande kalligrafi online. Många webbplatser har olika stilar av undervisning, och att välja en hjälper dig att fokusera och avsluta ett visst program eller en lektion i taget. Du kan sedan gå vidare till andra webbplatser när du har ett grepp om grunderna i kalligrafi. Det finns många webbplatser där ute som kan lära dig kalligrafi, och vissa kan även lära dig kalligrafi på andra språk. Du måste begränsa ditt val till som bäst passar dina behov.

• Köpa material som behövs för din kalligrafi studier online. Behöver du kalligrafi papper, som styrs för att hjälpa dig när du skapar kalligrafi stroke. Du behöver också en kalligrafi penna, som har en unik kant för att skapa linjer. Du kan också köpa en reservoarpenna, men det blir mer användbart när du är i ett mer avancerat stadium. För nybörjare, kommer att en filtpenna markör, fin punkt penna eller kalligrafi penna göra.

• Kopiera bokstäver baserat på brev bildandet riktlinjerna i grundläggande kalligrafi. StudioArts.net har en omfattande steg för steg handledning om hur man startar skrivelse linjer. Se till att du arbetar inom gränserna för det styrda kalligrafi papperet, och du bör fokusera på att skriva varje bokstav framgångsrikt hur det ska skrivas.

• Titta på online video tutorials för att hjälpa dig att få fler tekniker i skriva kalligrafi. Video kan du se hur varje bokstav bildas i realtid. Den också hjälper dig att få tips om hur man skriver på ett smidigare sätt som du observera proffs skapa linjer. YouTube har en stor samling av kalligrafi videor online. Skriv ordet "kalligrafi" på Youtube.com se kalligrafi tutorials tillgängliga.

• Öva din stroke för att behärska en stadig och uniformerade stil. Mastering kalligrafi krävs övning. Ta en ren bit kalligrafi papper och praxis kopiering kalligrafi bokstäver samtidigt hålla i åtanke stegen i penseldragen. Gör detta flera gånger tills stegen i penseldragen är naturligt för dig och du kan fokusera på att lägga till din stil och lära sig mer om andra kalligrafi stilar.