mynewspapers.net

Hur man lär sig kalligrafi alfabetet

Hur man lär sig kalligrafi alfabetet


Kalligrafi alfabet finns i många kulturer. Som vackra skriftliga konstverk, har de utvecklats med penna och borstar i Kina, Japan och många arabiska - och engelsktalande länder. Romerska huvudstäder användes genom renässansen och in i gåvan i Europa och USA. Rustik romerska bokstäver är en klassisk alfabetet som är bra för praktiken eftersom bokstäverna är enkla och inte mycket utsmyckade. Att lägga till personlig profilering till valfri bokstav gör det din egen version. Försök mer komplexa alfabet som ni få förtroende och kompetens.

Instruktioner

• Rita två parallella, horisontella linjer att ange storleken på texten du vill öva och perfekt. Alfabet brev kommer generellt faller mellan dessa linjer.

• Öva att göra diagonal nedåt stroke. Vara säker på att vinklarna är brant så att ditt brev inte blir bred och spretig. Rustik romerska bokstäver är allmänt kompakt och lång.

• Göra horisontella linjer böljande med pennan börjar i en diagonal position att textraden. Dra pennan över papperet att göra något vågiga stroke.

• Utveckla den rundade bokstäver genom att träna två slag. Första hand din penna nib diagonal till och ovanför textraden. Dra ner och kurvan till höger för att skapa en omvänd "C" form; Detta är en sida av en cirkel som kommer att bli bokstaven "O." Gör den andra sidan genom att starta på samma ursprungliga plats och att göra en "C" form att stänga cirkeln.

• Bilda en cut-off O-stroke. Detta är en mycket kort, böjd form. Det börjar plattare och lockar i som det slutar.

• Öva alla bokstäver i alfabetet upprepade gånger tills du känner dig kompetens och lätthet i deras bildande.