mynewspapers.net

Hur man lär sig GCSE matte hemma

Hur man lär sig GCSE matte hemma


Den ensliga naturen av studie gör lärande GCSE matematik på hem utmanande. I en normal klassrummet set-up kan studenten lära av sina klasskamrater och observera läraren arbeta igenom math frågor, till exempel en knepig ekvation. Läraren inleder sitt arbete och ger feedback. Med hem studie som saknas. Men med hjälp av läroböcker, online video och avstånd-studera kurser kan hem studenten förbereda för hans GCSE math undersökning och passera.

Instruktioner

• Gå en distansutbildning GCSE matematik kurs. Kursen följer samma läroplan som om du tog vanliga klasser i skolan. Du kommer att studera grafer, geometri, ekvationer och formler som en del av kursen. Mest online GCSE kurser allokera en personlig handledare som är tillgängliga för att hjälpa online eller per telefon. Kursen kommer att ge och markera test papper.

• Använd läroböcker som särskilt avser GCSE matte, till exempel "Högre matematik för AQA GCSE." Arbete genom hela boken, inklusive exemplen och sedan köpa en översyn guide för GCSE matematik.

• Använd online-kurser och video som går igenom specifika GCSE math exempel. Dessa webbplatser ger ofta forum så att du kan interagera med andra math studenter och granska tidigare papper.

• Betala för en ansikte mot ansikte math handledare för timslånga sessioner. Handledning webbplatser lista lokal handledare eller du kan be om matematik student på en lokal högskola eller universitet till handledare du. Gör mest av denna handledning tid att gå igenom ämnen och frågor som förväxlar dig.

• Ta hjälp av en online informator för din GCSE matematik studier. Du behöver en dator med bredband och en mikrofon och webbkamera. Nätet handledare arbete över hela världen så se till att din handledare förstår GCSE math läroplanen bra.