mynewspapers.net

Hur man lär sig färghjulet på spanska

Hur man lär sig färghjulet på spanska


En färg hjul är en cirkel som består av de tre grundfärgerna. Mellan de primära färgerna är färgerna från blandning primära färgerna tillsammans. Detta kan vara ett användbart verktyg för att lära sig att skapa de önskade färgerna för målning. Du kan lära dig spanska färg hjulet genom att lära sig det spanska ordet för varje färg. Detta kan ta lite övning att uppnå, även om detta kan också visa sig vara ett givande steg när man lär sig ett nytt språk.

Instruktioner

• Se din egen färg hjul genom att rita en cirkel på papper. Markera mitten av cirkeln med en penna och sedan dela cirkeln i 12 avsnitt. Färg ratten bör nu likna en pizza består av 12 skivor. Måla en del röda och etikett här "rojo". Flytta fyra sektioner över medurs och måla det fjärde avsnittet gul. Märka detta avsnitt "Amarillo." Nu flytta över en annan fyra sektioner och måla en del blå. Märka detta avsnitt "azul." Du har nu de tre primära färger målad på färg hjulet och märkt på spanska.

• Fortsätta att fylla i delar av färg hjulet. Blanda gula och röda färg orange och använda detta för att färg i den andra delen av de tre återstående avsnitten ligger mellan rött och gult. Märka den här "naranja." Upprepa processen för de resterande färgerna genom att blanda gul med blå att göra grön. Märka detta avsnitt "verde." Mix blå med röd att göra lila och etikett här avsnittet "purpura."

• Fyll i resterande avsnitt på färg hjulet genom att blanda färgen på vardera sidan av avsnittet tom. Till exempel bör du blanda rött och orange att fylla i avsnittet som ligger mellan dessa två färger och märka detta avsnitt "rojo-naranja," vilket kan översättas som "röd-orange." Du har nu en full färg hjul med alla färger märkas på spanska.

• Titta på färg komma ihåg namnen på färgerna. När du känner att du har möjlighet att komma ihåg de spanska namn, be en vän att testa dig.