mynewspapers.net

Hur man lär sig elektriska uppskatta online

Hur man lär sig elektriska uppskatta online


Elektriska uppskatta betyder exakt beräkna kostnaden för de elektriska komponenterna i ett byggprojekt, enligt forskning resurs webbplats utbildning-Portal (EP). Även om elektriska uppskatta inte erbjuds vanligen som ett separat program, studenter kan anmäla sig till bredare program som levererar en kandidatexamen eller associera-examen i områden som konstruktion eller elsystem kostnad uppskattningen, elektriska teknik eller byggledning. Oavsett vad det kallas, kan det vara lärt online via ett antal alternativ.

Instruktioner

• Tjäna ett certifikat i kostnadsuppskattning. Det är den grundläggande pedagogiska standarden i branschen. Formella kursutbud bör dock baseras på karriärmål. Exempelvis de som har arbetat i elektriska uppskatta eller konstruktion kan anmäla sig kort intyg program utformat för att ge akademiska trovärdighet eller ett område av specialisering till tidigare arbetslivserfarenhet. National University erbjuder en grundutbildning certifikat i elsystem kostnadsuppskattning. Programmet kräver tre prerequisite kurser och slutförandet av en fyra-rätters läroplan. Carr konsulttjänster, en nationell elektriska estimator i Ventura, Kalifornien, erbjuder en omfattande online certifieringskurs backas upp av ägarens Steve Carr 40 års erfarenhet i branschen.

• Sträva efter en mer avancerad examen. För dem som vill bli eller hantera en större elektrisk entreprenör, eller de som söker en tjänstemanna karriärväg i byggledning, finns en kandidatexamen eller associera-examen i discipliner som byggande eller elektriska teknik. Typiska ackreditering är en kandidatexamen i byggledning, en kandidatexamen i elektroteknik och en associate's degree i elektriska teknik. Bland de etablerade online skolorna är South University, som erbjuder en BBA i byggledning, och Westwood College, som erbjuder både en kandidatexamen och associate's degree i fältet.

• Föra en icke-graders pedagogisk resurs, till exempel lära sig elektriska uppskatta (LEE), en online handel resurs för arbetar elektriker som vill få konkurrensfördelar genom att bemästra elektriska uppskatta. I dagens mycket konkurrensutsatta marknad, LEE anteckningar, förmågan att korrekt uppskatta ett jobb och bedöma konkurrenskraften hos det föreslagna priset är avgörande för framgång i en bud-driven urvalsprocess. Den andra kritiska färdigheten är behärskning av elektriska uppskattande program.

• Dra nytta av industrin resurser. Till exempel, erbjuder nationella elektriska entreprenörer Association (NECA) online utbildning elektriska uppskatta. NECA har en timmes online-kursen "Introduktion till the NECA Manual för Labor enheter," det är en förutsättning för mer avancerade kurser. Den online-kursen fokuserar på en tydlig förklaring av en korrekt tillämpning av NECA Manual för Labor enheter vid uppskattningen av elektriska byggprojekt. Efter det, studenter kan anmäla sig i en avancerad uppskattande klass.