mynewspapers.net

Hur man lär sig dansa rutiner Online

Hur man lär sig dansa rutiner Online


Lära sig dansa rutiner online är en av de mest bekväma sätt att utsätta sig för nya stilar och typer av koreografi. Alla kan välja att lära dig dansa rutiner online, från nybörjare till erfarna dansare. Dans är en bra form av motion och konst. Ibland är det inte möjligt att gå till en dansstudio att lära sig en dans rutin, så kan du göra det online. För att förstå hur man lär sig dansa rutiner online, behöver du veta vilken typ av rutin du vill lära dig, lära rutin i små portioner, öva på stegen med video, sedan öva steg på egen hand.

Instruktioner

• Bestämma vilken typ av dans rutin du vill lära dig. Några exempel är sällskapsdans, balett, tap, jazz och hip-hop. Sällskapsdans innebär att dansa med en partner och utför en hel del virvlar. Balett kännetecknas av både lyrisk och snabba rörelser, med betoning på klassisk ursprung och teknik. Tap innebär användning av tap skor som har kranar på undersidan som ger de nödvändiga låter för rörelser. Kranen är baserad på rytm och innebär mestadels fot rörelse. Jazz är liknande till balett, men mer fri i rörelse och mindre begränsad än den klassiska tekniken ofta förknippas med balett. Hip-hop innebär användning av pop och lås, eller andra skarpa rörelser som ger attityd och känslan i dansen.

• Fritt utrymme framför datorn. Om du vill lära dig dansa rutiner online, behöver du utrymme att öva dansen. Om du inte kan fullt öva rörelser, kan du inte lära dem så snabbt eller minns dem som effektivt.

• Hitta en prov skriftliga dans lektion. Det är bra att läsa igenom stegen i dansen. När du tittar på versionen av dance rutin, kanske du missar en viss aspekt av rörelsen, särskilt om du inte har mycket erfarenhet. Därför är det fördelaktigt att läsa en skriftlig version av rutin innan du börjar titta på rutin. Efter att ha läst igenom rutinen minst en gång, försök vissa aspekter av rutinen med skrivna ord.

• Titta på video dans rutin innan du försöker. Detta sätt kommer du att kunna se hur rutin görs. Du kommer att märka inslag i stil med den rutin som du kanske har missat om du hade provat det omedelbart.

• Göra rutin med video i små steg. Titta på de första sekunderna av rutin, sedan prova några sekunder av rutin med video. Titta på videon när rutinen. Upprepa detta segment av dansen tills du känner dig bekväm med den. Gör samma sak med följande segment.

• Öva rutinen hela dansen med online video utan att stanna. Om du behöver kan du titta på videon för referens. Det är ibland bra att titta på dansare i video medan du tränar för att bli mer vissa detaljer. När du gör rutinen dans tillräckligt många gånger medan du tittar på videon, prova det utan att titta på videon. Detta hjälper dig att fullända din förmåga att förstå dansen rutin.