mynewspapers.net

Hur man lär sig att räkna pengar Online

Hur man lär sig att räkna pengar Online


Lära sig att räkna pengar är en nödvändig färdighet att kan lära online. Titta på både mynt och paperback pengar eftersom båda används i vardagliga transaktioner. Det är utmanande att starta räknar kronor och ören, så det är bra att börja räkna bara en av dessa valutatyper. Det finns flera online spel som hjälper dig att praxis räknar pengar.

Instruktioner

• Spela ABC Ya! Räkna pengar spel, hittade i resurser. Detta online räknar spelet ger öva du med alla valörer av amerikanska valutan. Det ger dig erfarenhet med att kombinera olika sedlar och mynt.

• Välj en startnivå. Om du har någon erfarenhet räkna pengar, eller om du undervisar en ung person hur man räknar, gå till nivå 1, som handlar om mynt istället för att använda både mynt och dollar. Efter att välja en nivå, kommer att du tas till en sida med alla valutabeteckningar och en stor orange box.

• Hitta mängden pengar överst i rutan orange. På nivå 1 kommer att vara mindre än en dollar. På de mer avancerade nivåerna kan totalen nå upp till £65.

• Dra mynt och paperback dollar i rutan orange. Hålla att dra pengar till rutan tills det ger upp till totalen överst. Detta är en enkel dra-och-släpp-gränssnitt. Du hålla bara ned vänster musknapp över lämpliga valören och sedan dra den över till rutan orange. Släpp musknappen och pengarna kommer att bo i rutan.

• Kontrollera svaret genom att klicka på knappen "Check" på den nedre högra sidan av rutan orange. Om du vill ta bort pengar från rutan kan du trycka knappen "Rensa" ligger på längst ned till vänster om rutan orange.