mynewspapers.net

Hur man lär sig att dekorera bröllopstårtor

Hur man lär sig att dekorera bröllopstårtor


Dekorera en bröllopstårta är ingen lätt uppgift--kräver det planering, förberedelse och utförande. Lämplig konstruktion och dekoration kan göra en enkel bröllopstårta till en extra konstverk. Lär dig hur man dekorera vackra bröllopstårtor i ditt eget kök, som en hobby eller att starta eget företag. Lära dig att dekorera bröllopstårtor av ta kurser, bedriver egen forskning och få massor av praxis.

Instruktioner

• Kontakta lokala hantverk butiker. Fråga om nuvarande och framtida klasser på bröllopstårta dekoration i ditt område. Ta reda på specifika detaljer om vad de erbjuder och hur mycket det kostar.

• Söker jobb arbetar på ett fullservice bageri som specialiserar sig på bröllopstårtor. Om du försöker att lära sig en färdighet för att starta ett företag, är det bra att arbeta med en professionell. En etablerad baker kan lära dig värdefull tricks och tekniker för bröllopstårta dekoration.

• Kontakta lokala kulinariska skolor och tekniska skolor. Fråga om de erbjuder klasser på bröllop kaka utsmyckning. Dessa skolor erbjuder ofta bakning och matlagning klasser som fortbildning kurser, eller om man helt enkelt vill lära en ny färdighet. En länk för AllCulinarySchools hemsida finns under "Resurser". På webbplatsen finns en sökfunktion för att hitta skolor i ditt område. Längst upp på sidan, skriv in ditt postnummer och välj "Gå."

• Gå till biblioteket eller en lokal bokhandel. Sök efter instruktions böcker och videos på bröllopstårta dekoration. Om du är intresserad av en specifik nisch inom bröllopstårta dekoration, välja böcker som rör detta område.