mynewspapers.net

Hur man lär sig anatomin av den mänskliga hjärnan

Hur man lär sig anatomin av den mänskliga hjärnan


Består av miljarder nervceller, är hjärnan en enorm och komplicerat organ. Neurologer har delat upp det i flera regioner som är, i sin tur ungefär associeras med särskilda beteenden, kroppsliga funktioner och tankar. Även om vår förståelse av hjärnan är långt ifrån komplett, kan studera anatomi av hjärnan fortfarande erbjuda vissa allmänna insikter i mänsklig psykologi. Dokumentation om hjärnan är lätt att hitta, och omfattande diagram kan lätt hittas i psykologi och biologi läroböcker, samt på flera webbplatser.

Instruktioner

• Köpa en lärobok med diagram av den mänskliga hjärnan. Inledande college psykologi läroböcker har ofta en ytlig kapitel på hjärnan, som gör biologi och anatomi läroböcker. Eller gå till en webbplats tillägnad hjärnan, såsom medan du väntar Guide till hjärnans anatomi.

• Läs om nervceller. Detta är byggstenarna i hjärnan; för att förstå större neurologiska strukturer, måste du känna till dessa celler och deras signalsubstanser.

• Studera de övergripande strukturerna i hjärnan, som frontalloben, tinningloben och hjärnstammen. Varje region av hjärnan som är associerad med breda funktioner. Till exempel är nackloben till stor del ansvarig för bearbetning av visuell information.

• Bekanta dig med mer vissa delar av hjärnan. Corpus callosum är exempelvis ansvarig för förmedling av information mellan höger och vänster halvklot av hjärnan; När avskurna, är hjärnan oförmögna att kommunicera med sig själv.