mynewspapers.net

Hur man lär ett barn hur man promenad i en skönhetstävling

Hur man lär ett barn hur man promenad i en skönhetstävling


Undervisning barn att gå i en skönhetstävling kan verka svårt, speciellt om du har haft begränsade festtåg exponering. Vissa människor hyra en festtåg coach men festtåg promenad kan lätt lära sig utan anlita hjälp. Bekanta dig med scenen layouter och vad som förväntas av tävlande genom att titta på videor av barn som har tävlat. Visa ditt barn att gå i ett festtåg kan vara en rolig och spännande erfarenhet som ökar hennes förtroende samtidigt låta hennes personlighet skina.

Instruktioner

• Göra ett diagram för att Visa layouten på scenen på en bit papper. Stadier är vanligtvis markerade med tejp för att visa specifika punkter där barnet bör stoppa och Visa hennes personlighet med en kyss eller våg. Då har ditt barn gå rutin flera gånger så hon blir bekväm med det.

• Dubbelkolla att dina barn har grunderna i rutin ner. Memorera stegen är viktigt att barnet blir bekväm på scenen. Närma sig ämnet av personlighet och förtroende efter att ditt barn kan gå rutin mycket väl.

• Visar att visar personlighet är viktigt att den festtåg promenaden. Har ditt barn gå framför en spegel så att hon kan se hur man går med personlighet. Till exempel be ditt barn att ge äkta leenden och vågor som uttrycker vem hon är när hon går.

• Visa att förtroende är viktigt att ditt barns promenad. Vissa barn är nervös för att gå på scenen ensam framför främlingar. Har ditt barn börjar presentera sig för människor - din banktjänsteman och livsmedelsbutiker expediten, till exempel--som hon vanligtvis inte prata med; Detta kommer att hjälpa henne få mer bekväm med att vara utgående.

• Uppmuntra barnet att njuta av sig själv när hon gick så hon kan komma ihåg att ge en stor, äkta leende. Festspel ska vara en trevlig upplevelse för ett barn så ler bör komma naturligt och vara frivillig. Tillåt ditt barn att ha pauser och tupplurar när det behövs så att hon kan ge praxis henne.