mynewspapers.net

Hur man lär barn att vara mer aggressiva i fotboll

Hur man lär barn att vara mer aggressiva i fotboll


Ibland är skillnaden mellan två fotbollsspelare av relativt lika skicklighet önskan att konkurrera. Möjligheten att spela aggressivt fotboll när det behövs är det som gör en anfallare som är villiga att offra kroppen göra stora mål, vad som gör en målvakt modig nog att dyka vid foten av en annalkande angripare, vad som gör crafty villiga att ta på en försvarare one-on-one mittfältare, och vad gör ståndaktig försvarare villig att gå in för en hård tackling. Vissa individer är naturligt mer aggressiva än andra, men det finns vissa taktik tränare kan använda för att spelare blir mer aggressiva.

Instruktioner

• Införa övningar utbildning som replikerar aggressivt spel. Borrar som skydda bollen (två spelare samarbeta, en spelare skyddar och skyddar bollen och den andra spelaren försöker ta bollen ifrån) och något går (två lag med upp till åtta spelare tävla i ett litet område av ca 30 gårdar som 30 varv, med mål och målvakter, och försvarare får push- och pull) tillåter spelare att lära sig att ta itu med aggressivt spel och vara aggressiv själva. Denna typ av verksamhet måste övervakas noggrant så att säkerheten upprätthålls.

• Betona behovet av att spela inom reglerna. Spelare måste förstå den trycka och dra som kan uppstå i övningar som ovannämnda borrarna är utanför reglerna för spelet, som tränare måste kontrollera borrarna inte får ur och låta saker och ting som sparkar, snubbla och stansning. Aggressivt spel är något att uppmuntra, olagliga spela är inte.

• Beröm och belöning instanser av aggressivt spel. Detta kan göras i utbildning eller i matcher och är så enkelt som att säga något i stil med "bra jobb" efter en spelare visar en vilja att gå i för en hård Tackling, utanverk sina motståndare för en lös boll, eller gör ett hårt spela att vinna en boll och ställa in en lagkamrat för en värdering. På den äldre medeltiden, ungefär 16 och uppåt, spelare som är mindre aggressiv och verkar försvinna för långa sträckor kan också hitta deras spel minuter skära på konkurrenskraftiga lag medan spelare som är villiga att sno och ta uppmätta risker kan sluta med mer tid på fältet.