mynewspapers.net

Hur man landskap med krossad sten

Hur man landskap med krossad sten


Krossad sten används ofta som en filler för stenmurar men en krossad sten väg kan göra ett bra komplement till landskapet av din trädgård. Krossad sten görs från olika typer av sten och finns i många olika färger och texturer. Eftersom det är resistenta ogräs, gör en krossad sten väg i ditt landskap ta hand om din trädgård en hel del lättare.

Instruktioner

• Lägger ut en översikt över din väg löst med två slangar eller två långa rep. Använd ett kantverk eller sod skärare att skära stycketorv inuti bankontur, i band 2 fot lång och 1 fot bred. Lossa varje sod remsa av glidande skyffeln undertill och lyfta den. Rulla i gräset i avsnitt för att använda i andra delar av din trädgård.

• Gräv sökvägen 5 inches djupt för den krossade stenen. Gräva fåror på varje sida av väg 6 inches djupt för tegelstenar som kommer att kantning vägen. Lägg tegelstenar i sidled, i 6-tums-djupt spåren. Försök för en lös passform och du kommer inte att klippa din tegel. Använd din nivå för att se till att blocken är justerade.

• Placera den krossade stenen i din skottkärra och Använd din shovel för att lägga den in i vägen. Nivå den krossade stenen med baksidan av en kugge, till ca 1 tum under toppen av tegelstenarna kantning vägen.

• Packa ner den krossade stenen med power plate komprimator eller stampande verktyg. Fortsätta stampande ner den krossade stenen tills det är 1 1/2 inches under toppar i tegelstenarna. Som din familj fortsätter att gå på vägen kommer det kompakt 1 tum mer.