mynewspapers.net

Hur man landskap med flod stenar

Hur man landskap med flod stenar


Floden stenar, med sina mjuka konturer, varierade färger och mängd former accent landskapet med en naturlig beståndsdel som passar nästan alla landskapsarkitektur system. Färgerna är röd, gul, grön, svart, vita eller blandade färger. Texas A & M University förlängning webbplats rekommenderar flod stenar — små — som en kompost för vattenvård. Landskapsarkitektur som sysselsätter mer naturliga beståndsdelar, inbegripet stenar, passar med samtida oro för miljövänliga material i gården. Skapa en plan och arbeta med de storlekar och funktioner av stenar leder till ett landskap som förbättrar gården och ekon natur.

Instruktioner

• Lista på gården och ändamål för floden stenar i landskapet. Till exempel: Front yard: rosa trädgård gränsar, trottoaren kantning; Kitchen garden: ört trädgård gränsar och accenter; Bakgård: vegetabiliska trädgård gränsar och större stenar att avskräcka hunden från gräva; Fountain området: rock garden.

• Plats flod stenar heltäckande längs en trottoar eller kanterna på en bana. Om du har begränsad mängd stenar, space dem 2 till 3 inches isär. Annars, placera stenarna slutpunkt till slutpunkt.

• Gräva en smal trench 1-tums djup längs trädgårdens kant för att skapa en kantlinje. En close-set flod sten kantlinje minskar erosion och lägger till ett dekorativt element. Gräv med spetsen på skyffeln och släta diket med kanten på bladet.

• Låg floden stenarna heltäckande i diket så de röra. Ersätta smutsen längs kanterna av floden stenar och tryck ner den. Detta integrerar stenarna i trädgården och hjälper till hålla dem på plats. Om dem i grunda diket skapar en mer klar effekt än rada upp dem på marken.

• Upprepa steg 3 och 4 för att skapa andra trädgård gränser i landskapet.

• Sprida en 1-tums lager av liten flod stenar i anläggningen sängkläder områden som en kompost. Rake dem för att göra dem ännu.

• Ordna större flod stenar i blomma och grönsaksodlingar som accent bitar. Interspersing flod stenar i en trädgård mellan växterna kan också hjälpa motverka husdjur från att gräva i de planterade sängarna. Gräva ett grunt hål storleken på stenen vid ett djup på minst 25 procent av den stenen höjd. Till exempel för fot-tall sten, gräva ett hål 3 inches djupt. Placera stenen i hålet och packa den lösa jorden runt den med din sko. Detta säkrar stenen och ger det en titt av tillhörighet i landskapet.

• Skapa en rock trädgård på den södra sidan av huset för att lägga till en dekorativ yta och minska vattenanvändningen i gården. Tumla klipporna över området för stenpartier för en naturlig effekt, sedan lägga till mer dekorativa stenar mot fronten och i centrum att öka visuella intryck. Lavastenar och andra landskapsskötsel stenar passar bra ihop med floden stenar lägger till olika färger och texturer i en rock trädgård.