mynewspapers.net

Hur man landskap för en damm på bakgården

Hur man landskap för en damm på bakgården


En damm på bakgården möjlighet trädgårdsmästare en att experimentera med olika landskapsplanering idéer. Plocka växter som älskar vatten, ge skönhet och skapa mat och hem för vilda djur som kommer att leva i damm miljön. Oorganiska funktioner som stenar, möbler och statuary lägga till den totala effekten. Landskap en bakgård damm med både stil och funktionalitet i åtanke.

Instruktioner

• Besluta om du föredrar en naturlig och ostörd miljö, en omsorgsfullt anlagda miljö eller något däremellan. Bestämma om du vill sittplatser nära din damm. Tänk om du kommer beståndet dammen med fiskar. Kontakta design tidskrifter för idéer om hur du vill ha din damm på bakgården att titta.

• Skapa en budget för projektet. Anser kostnaderna för vattenväxter, buskage, träd, växter att omge damm, fisk, kompletterande stenar, möbler, fontäner och statyer.

• Handla runt möbler och växter. Sök efter väderbitna fontäner och trädgårds-konst på loppmarknader. Leta efter vattenväxter på stora plantskolor som är specialiserade i dammar. För sällsynta växter online. Hitta stenar, marktäckning och andra marken täcker på landskapsplanering depåer eller företag som specialiserat sig på dessa objekt. Be din barnkammare där du kan hitta fisk som är lämpliga för din damm eller rådfråga onlinebokhandlare aquatic-liv.

• Montera växter och oorganiska objekt i din bakgård. Ordna blommor, damm växter och marken täcker ungefär där du skulle vilja plantera dem. Ordna om objekt tills du uppnår en design som du älskar. Plantera plantorna direkt och vatten dem grundligt.

• Jämför resultat till din design inspiration. Addera eller subtrahera delar av ditt landskap tills trädgården visas som du vill. Tillåt flera säsonger för perenner, träd och buskage att fylla ut utrymmet och skapa den atmosfär som du föreställt.