mynewspapers.net

Hur man läka mätas öron

Hur man läka mätas öron


Mäta eller stretching, öronen är något av en trend, särskilt bland de yngre generationerna. Det handlar om stretching piercade hål tills det är mycket större än den ursprungliga piercing. Oavsett mycket eller hur lite du vill tänja din piercing, det är en gradvis process. Det finns ett par olika metoder, inklusive avsmalnande och tejp inslagning, men var och en kräver piercing för att helt läka innan ytterligare att vara utsträckt till nästa storlek. Om du bestämmer att du vill ångra stretching av din örsnibben, är det också en gradvis process.

Instruktioner

• Mätare ner. Precis som du långsamt ökat storleken på mätaren att sträcka ut LOB, måste du gradvis minska storleken på mätaren att återställa LOB till mindre storlek.

• Tillåt den LOB att läka helt innan mätning ner till en mindre storlek. Denna process tar vanligtvis cirka två månader. Om LOB har vuxit ända upp kring mindre mätaren, är du redo att gå till en mindre storlek.

• Har din piercing artist suturen hålen stänga. Kirurgi är det snabbaste alternativet Avslutningsvis mätas LOB hål, men det kanske inte ser det mest naturliga i slutet av processen på grund av eventuell ärrbildning.

• Ta mätare ut, och låt din lober närbild på egen hand. Metoden fungerar inte för alla. framgång med denna metod beror på hur stor mätare hålen är och hur snabbt du räckte dem. Långsammare är bättre när det gäller att mäta.

• Använd hud-färgade öronproppar att ge intryck att mätas hålen är stängda. Detta är särskilt användbart om du vill tillfälligt bli av din mätare för en speciell händelse.