mynewspapers.net

Hur man läka en Baby med överväxt av Candida

Hur man läka en Baby med överväxt av Candida


Candida albicans, en typ av jäst som infekterar djur och människor, ofta slår barn och kan resultera i allvarliga blöjeksem eller trast (muntlig candidiasis). Candida organismen kan passera från en mor hennes barn genom amning men det förekommer också naturligt i barnets kropp i små mängder. När villkoren för en candida utbrott är optimala, på grund av konstant värme och fukt, organismen kommer att föröka sig snabbt på delar av barnets kropp som ger en gästfri miljö. Healing en överväxt av candida inkluderar eliminering av triggers som orsakar jäst att sprida.

Instruktioner

• Inspektera ditt barns blöjområdet noggrant. Candida utslag kan vara allvarligare än andra gemensamma blöja utslag och det har tydliga markeringar. Utslagen kan pågå längre än tre dagar, även med tillämpningen av blöja utslag salvor, och det kan verka torrt eller knaprig med upphöjda röda lesioner. Avlägsna bebisens blöja och låt hans botten till air-bada så mycket som möjligt. Använd en lanolin baserad salva på ren torr hud att försegla ut fukt som förvärrar tillväxten av jäst organismen. Din läkare kan rekommendera med en over-the-counter jäst infektion kräm på utslagen.

• Kontrollera barnets mun om du misstänker att hon har en candida blöjeksem. PediatricAdvice.net var en oral infektion ett sekundära tecken på att ditt barn lider av en överväxt av jäst. Trast är ofta ett symptom hos barn som redan har candida blöja utslag men det kan uppstå först om jäst organismen passerar från mor till barn genom amning. Ammande mödrar kan kräva behandling för jäst att stoppa återkommande trastar cykler i sitt barn. Dessutom ger barnet en flaska efter omvårdnad för att tvätta resterande mjölk från hennes mun och minska risken för en candida infektion.

• Besök ditt barns barnläkare om trast varar längre än tre dagar om bebisens mun är så öm han inte kan äta. Hans läkare kan ordinera anti-svamp medicin eller salva att främja läkning. Fortsätta att administrera läkemedel för minst 48 timmar efter symptom på candida är borta. Enligt WebMD, jäst organismen kan inte förstöras tillräckligt och det kan förstärka ditt barn om du avbryter behandlingen för tidigt.

• Undvik att ge barnet en smak av sötsaker. Vissa föräldrar vilja låta deras baby prov en droppe honung eller flaska äppeljuice utan under en candida infektion, men det kan förvärra symtomen och förlänga infektionen.

• Rapportera återkommande fall av candidainfektioner med din läkare. Om ditt barn fortsätter att lida av anfall av trastar eller blöja utslag orsakas av jäst, kan det signalera en immunförsvaret sjukdom. Din läkare kommer att undersöka ditt barn att utesluta en bakomliggande sjukdom.