mynewspapers.net

Hur man lägger vikt på huset slaktkycklingar

Hur man lägger vikt på huset slaktkycklingar


En broiler kyckling är en kyckling upp specifikt för att ätas. Kycklingar växer snabbare än andra typer av kyckling och är ofta en korsning mellan vita Cornish och vit Plymouth Rock fåglar. Slaktkycklingar har relativt kort livslängd, med de flesta fåglar saluförs mellan fyra och 10 veckors ålder. Lägga vikt på slaktkycklingar är nödvändigt att hämta optimal marknadspriset för dina fåglar.

Instruktioner

• Innehålla din kycklingar hus i en liten coop. Kycklingar är aktiva fåglar och kommer snabbt gå ner i vikt om får ströva omkring och utforska på kommer. Kycklingar kräver normalt minst 4 kvadratfot utrymme per fågel, så se till att din coop är rätt storlek för antalet fåglar behöver du hus.

• Placera foder och vatten kastruller på motsatta sidor av din coop att förhindra dina kycklingar får fodret våt. Fyll varje feeder dagligen med proteinrik kyckling scratch och låt dina kycklingar att äta så mycket de vill. Protein hjälper till att lägga till extra muskel i din kycklingar och de kommer att öka i vikt som de bygga mer muskeltonus.

• Lägg till en kastrull med knäckt havre till pennan två veckor innan din kycklingar som det är dags att gå till marknaden. Knäckt Havre är hög i kalorier, lägga till extra bulk i din slaktkycklingar i en relativt kort tid. Fyll pannan endast en gång per dag för att förhindra dina kycklingar från att äta bara majs.

• Häll 5 koppar kyckling scratch i en ren foder stekpanna, 2 dl mjölk och 1 dl majsolja att producera en tjock mäsk. Erbjuda detta till dina kycklingar en vecka innan marknaden. Fett från mjölk och majsolja ger ditt hus slaktkycklingar vikt uppsving de behöver att ta in de högsta priserna på marknadsdag.