mynewspapers.net

Hur man lägger väven runt ett däck eller veranda

Hur man lägger väven runt ett däck eller veranda


Däck och verandor tillhandahålla användbart utrymme för underhållande eller avkoppling. Lägga till galler runt basen av en veranda eller däck omsluter utrymmet och fullbordar utseendet. Förutom att lägga till gitter för estetiska värde, tjänar också ett syfte. Väven döljer ett oavslutat utrymme och stoppar djur från att göra sina hem under din veranda eller däck. Tillverkare gör gallret, även kallad lister i trä eller plast. Plast galler står sig väl till elementen och kräver lite underhåll. Trä galler kommer att innebära en årlig beläggning av en skyddande yta.

Instruktioner

• Mät det öppna området vid basen av däcket eller veranda, med hjälp av ett måttband. Markera den mätningar plus 2 inches i varje riktning på gallret. Använd en rätskiva som guide när märkning raka linjer.

• Låg plywood över två sawhorses. Galler kräver stöd under sågning.

• Låg panelen galler på toppen av plywood med avfallet hängande över kanten. Säkra panelen galler att plywood med våren klämmor eller C-klämmor.

• Utrusta en cirkelsåg med blad som standard om väven är av trä. Om väven är plast, använda en fin tand plast-kniven. Ställa in sågbladet på djupet av den väven plus 1/4 tum. Skär panelen galler längs riktlinjerna. Du kan också klippa gallret med en handsåg.

• Mät längd och bredd av det snitt gallret. Observera mätningarna på trä eller plast inramning. Använd en geringssåg för att klippa ändarna av utformningen i 45 graders vinkel. Trä eller plast ramar för galler har en kanal utklipp som glider över ytterkanterna på gallret.

• Tillämpa ett epoxy-baserat exteriör-grade lim längs kanterna på gallret. Skjut utformningen längs varje kant av väven bifoga den i ramen. Låt den självhäftande torrt i 20 till 30 minuter.

• Placera det inramade gallret över basen av veranda eller däck, förlängning 1 tum på inlägget och 1 tum på reglar.

• Enhet 2-tums skruvar med en makt skruvmejsel genom de övre hörnen på gallret i reglar. Kör en skruv i varje 6 inches längs gallret ramen och i inlägg och reglar.