mynewspapers.net

Hur man lägger på en mans sidenscarfEn sidenscarf håller halsen varm och elegantare både formella och informella herrkläder. Om du bär den med en klänning skjorta, en kavaj, en trenchcoat eller en smoking, kan silk scarfen göra ditt utseende. Från aviator halsdukar till den klassiska vita sidenscarf bärs med högtidsdräkt, kan silk scarfen grusa eller tidlös. Även du kan slunga en silk scarf runt halsen och låt det hänga, det finns några mer stilrent alternativ. Lära sig att bära en sidenscarf kommer att öka dina alternativ med denna mångsidiga tillbehör.

Instruktioner

• Lägg den silk scarfen runt halsen. Placera det så i mitten av halsduken är bakom nacken med hälften av halsduken hängande lös på varje sida av halsen framtill.

• Cross slutet hänger på din högra sida över slutet hänger till vänster. Se till att korset i halsduken slutar vid halsen, som om du håller på att knyta en slips.

• Ta slutet av halsduken du passerat till vänster och ta slut upp bakom korsade silke på halsen. Slinga det runt den vänstra sidan av halsduk och uppåt, bakom "X" du har gjort i halsduken. Dra i slutet upp genom öglan på din hals och låt den hänga som en halsduk eller ascot.

• Stoppa den sidenscarf ändarna i en väst eller jacka, eller ens i din skjorta för fritidskläder eller låt ändarna hänga lös.