mynewspapers.net

Hur man lägger grus eller sten till en betong & smuts uppfart

Hur man lägger grus eller sten till en betong & smuts uppfart


Uppfarten är en av de första delarna av ditt hem som besökare uppleva, så det är viktigt att hålla det ser snygg. Att lägga till dekorativa grus smuts uppfarter eller utläggare stenar att smuts eller betong uppfarter är ett effektivt och förvånansvärt enkelt sätt att klä upp denna entré in i ditt hem.

Instruktioner

• Mått din uppfart att avgöra hur mycket grus eller hur många paver stenar du behöver. Helt enkelt mäta längden och bredden och multiplicera talet två tillsammans för att beräkna kvadratmeter.

• Beräkna hur mycket grus eller hur många marksten du behöver. Om du installerar grus, bestämma hur djupt du vill ha grus som täcker för att vara. Till exempel om du vill ha sex inches djup, skulle du sedan multiplicera din kvadratmeter med 1/2 fot. Beräkningen kommer att berätta hur många kubikfot av grus du behöver. När du köper grus, ta din miniräknare med dig, eftersom du kanske konvertera din kubikfot mätning i kubik gårdar. För att beräkna hur många marksten behöver du, ta en asfaltläggare och mäta dess yta på samma sätt du mätt din uppfart. Konvertera kvadrattum mätningar till kvadratfot. Sedan dividera den totala kvadratmeterantalet av din uppfart med dimensionen av den en asfaltläggaren. Resultatet av denna beräkning ger dig antalet marksten du behöver.

• Förbereda din uppfart genom att ta bort ogräs och sopa ut stora stenar eller bitar av förlorar betong. Om din uppfart är smuts och smuts är synbart ojämna, är det också en bra idé att använda en spade eller kratta för att jämna ut ytan.

• Fastställa ett tunt lager av skållning. Detta är en krossad sten som används till nivå området att vara täckt med grus eller asfaltläggare. Den absorberar regnvatten och hjälper den kör av uppfarten i uppmätta sätt. Använd din shovel att komprimera den ner och även ytan.

• Placera din grus eller marksten ovanpå det skållning. Se till att kompakt grus eller marksten som du går för att hjälpa motstå avrinning under stormar.