mynewspapers.net

Hur man lägger Filler i presentkorgar på rätt sätt

Hur man lägger Filler i presentkorgar på rätt sätt


Presentkorgar är kul att göra. Att välja ett tema, shopping för gåvor och ordna innehållet i korgen, du kan få kreativ samtidigt lägga en personlig touch till någon gåva. Oavsett om du montering en gåva korg för ett älskat en eller många för ett företag, hjälper att veta hur man korrekt fylla dem dig förvandla din presentkorgar till konstverk.

Instruktioner

• Välj en gåva korg filler. Några exempel är strimlad tidningen, strimlad mjukpapper, påskgräs, stora bitar av konfetti, packning halm eller färgat skum bollar. Det finns ingen rätt eller fel typ av filler för en korg. Bara välja något du gillar och som du tycker matchar innehållet i gåva korg.

• Fyll korgen med din filler. Om ditt objekt är små, fylla korgen till toppen. Om ditt objekt är stora, fylla korgen tre fjärdedelar av vägen upp. Tanken är att visa poster i korgen genom att ge höjd till små objekt. Om du har en blandning av stora och små objekt, fylla korgen nästan till toppen för att rymma de små objekt samtidigt tillräckligt med plats i korgen att pressa ned de större objekt. Se också till filler är tätt packade för att skapa en stabil grund för den korg innehållet.

• Placera presentartiklar i korgen. Ett vanligt sätt att arrangera gåva korg innehållet är att sätta in de största objekt i ryggen, de minsta objekt i fronten och medelstora objekt i mitten. Alternativt kan du placera de största objekten i mitten, de minsta objekt längs kanten av korgen och det medium som finns mellan stora och små objekt. Det första alternativet ger ett klart definierat fram och tillbaka medan det senare alternativet gör korgen visuellt tilltalande från alla vinklar.

• Fyll i de tomma ytorna mellan presentartiklar genom att lägga till mer av filler du använde på botten av korgen.

• Linda korgen med transparent cellofan. Att göra detta, skär ett stort torg i cellofan, sitter korgen i mitten, dra sidorna av cellofan upp så att de möts i mitten och knyta det avslutades med ett stort band. Cellofan gör inte bara din presentkorg ser mer professionell, men det hjälper också hålla innehållet i din korg på plats. Om du inte gillar cellofan, kan du ersätta tyll.