mynewspapers.net

Hur man lägger eyeliner på tjocktTillämpa eyeliner tjockt kan ge dig en mängd blickar från glamorösa och edgy att helt enkelt ge dina ögon en annan form. Använda eyeliner för att förbättra din naturliga öga form kommer att öppna dina ögon att se större och ljusare. Skapa olika utseende kan vara enkelt fulländad med olika färgade eyeliners eller ens att välja mellan vätska och penna eyeliner.

Instruktioner

• Beskriva formen på din topp lash. Du kan använda flytande eyeliner eller penna eyeliner. Flytande eyeliner tenderar att ge mer av en djärv och glamorös look, medan penna eyeliner kan vara mer subtil om så önskas. Spåra din topp lash med ett mycket tunt lager av eyeliner att skapa formen av ögat. Tryck på toppen av din eyeliner på din ögonlocket med stadigt tryck. Se till att inte trycka för hårt, annars eyelinern kommer att börja att smeta ut önskat område. Börja med insidan hörnet av ögat och noggrant spåra mot det yttre hörnet av ögat. Det är bäst att göra detta i en mjuk rörelse att skapa ett rent utseende.

• Skapa en riktlinje att enkelt använda tjockare eyeliner. Nu när du har den naturliga formen av ögat spåras, kan du skapa en mer KATTAKTIG utseende genom att lägga till tjockare eyeliner. Placera en liten prick av eyeliner mot utsidan av ögat där du vill ha din eyeliner att leda till. Allas ögon form är olika men det finns en regel när du gör detta som fungerar för nästan alla. Du eyeliner från ögat till slut på samma nivå som vecket av ögat utvändiga hörn. Nu, gå omkring två centimeter från din veck, avståndet var ögonbrynet slutar och placera en liten prick. Placera en ytterligare punkt om en centimeter ovanför din naturliga fransraden i mitten av ögat.

• Fyll i den önskade formen av din eyeliner. Gör detta genom att följa rutnätet med två prickar som du skapat. Placera spetsen på din eyeliner på pricken mot utsidan av ögat. Skapa en form som flyttar från utanför pricken till den mellersta punkten genom att gradvis flytta nedåt i ett misstroendevotum som kommer att länka två prickar tillsammans i en smidig känga. Fortsätta nedåt till inre kanten av ögat. Din hela översta lash bör nu ha en flytande form precis ovanför din naturliga fransraden. Nu när du har skapat formen kan du fylla det tomma utrymmet mellan formen du just skapade och din naturliga fransraden med eyeliner.

• Balansera din tjock eyeliner genom att lägga till en touch till din botten lash. Som du gjorde i det första steget, fransarna spår under din botten. Detta är att lägga till färg och balans jämnt under hela ögat. Börja spåra från det yttre hörnet av ögat till endast i mitten av ögat. Detta öppnar upp ögonen. Se till att bara lägga ett tunt lager under ögonen eftersom för mycket kommer att skapa en oattraktiv undereye skugga.

• Lägg eyeliner till åsar av insidan av ögat. Detta steg är inte nödvändigt men är ett bra komplement om du kommer för en edgy look. Du kan bara använda stick eyeliner fylla i insidan av ögat. Med flytande eyeliner kan smeta i ögonen och orsaka skador. Med en hand, hålla huden under ögat med fingrarna och dra ner din botten fransarna så botten inuti ridge av ögat dras från ditt öga. Försiktigt använda spetsen på din penna eyeliner för att färga i åsen.

• Avsluta din tjock eyeliner look. Det bästa sättet att dra bort tjock eyeliner är att lägga mascara på både övre och nedre fransarna. Dessutom kommer att tillämpar en mörk ögonskugga som brun eller svart avsluta din look.