mynewspapers.net

Hur man lägger ett internt reglerad generatorn på en gammal bil

Hur man lägger ett internt reglerad generatorn på en gammal bil


Alla växelströmsgeneratorer måste ha en spänningsregulator wired in i kretsen av en bil, som utdata från en generator ökar hastigheten på motorn ökar. När produktionen når en viss spänning--oftast 12 volt--tillsynsmyndigheten nedskärningar i och upprätthåller den nödvändiga spänningen. Gamla bilar generellt är försedda med externa tillsynsmyndigheter, men de flesta växelströmsgeneratorer tillgängliga från eftermarknaden butiker har inre tillsynsmyndigheter. Dock kan du sätta ett internt reglerad generatorn i din gamla bil och helt enkelt kringgå befintliga externa regulatorn.

Instruktioner

• Leta upp tre fästena på sidan av bilens motor block där du ska sätta din internt reglerad generatorn. Två är solid metall klackarna som bultar går igenom och tredje är en justerbar metallhållaren.

• Ställning internt reglerad generatorn så att de främre och bakre klackarna på sidan av generatorn är i linje med två klackarna på motorblocket. Infoga bultar genom klackarna och skruva fast muttrarna på bultarna löst med fingrarna; inte dra åt dem. Sätta en tredje bult genom justerbar fästet och det återstående släpandet på framsidan av generatorn, då löst skruva på muttern. Din generator hålls nu på plats.

• Lägg generatorn bältet över remskiva hjulet på framsidan av internt reglerad generatorn. Dra generatorn från motorblocket, med händerna så generatorn bältet blir tight. Du måste dra det ganska hårt.

• Hålla dra generatorn så att bältet håller tätt. Med andra handen, dra åt muttern på justerbara fästet med en skiftnyckel. Dra åt de främre och bakre bultarna håller generatorn på plats med hjälp av en skiftnyckel.

• Anslut kablarna till generatorn. Du hittar dem i närheten; en är röd, en är svart och den andra är mindre färgade ledningar alla anslutna till en plast plugg.

• Push kontakten i änden av den röda kabeln i uttaget på generatorn märkt "B" eller "Bat" med fingrarna. Den andra änden av kabeln går till batteri och starter motor.

•Skjut in kontakten i änden av den svarta kabeln i uttaget märkt "Gnd" eller "T." Den andra änden av kabeln ansluts till en metalldel på bilen.

• Tryck den kontakt som har flera färgade trådar i uttaget märkt "Ign" eller "Fältet". Trådarna från denna kontakt gå till tändning och ljus varningssystem. När du kontrollera att alla anslutningar är säkra, är du redo att använda din internt reglerad generatorn.