mynewspapers.net

Hur man lägger ett hem i ett familjförtroendet

Hur man lägger ett hem i ett familjförtroendet


Att lägga till tillgångarna i ett familjförtroendet kan du dra av små och vuxna barn, släktingar, vänner och välgörenhetsorganisationer som du väljer. En av de bästa sätten att få kontroll över hanteringen av dina tillgångar är att placera dem i ett familjförtroendet. Familjförtroenden är nästan omöjligt att bekämpa i domstol och tillgångar ägs av trust kan inte eftersökt av borgenärerna eller förlorade i en konkurs arkivering. Genom att lägga ditt hus till ett familjförtroendet, kan du vara säker på att det går till stödmottagaren du vill ha.

Instruktioner

• Hyra fastigheter värderingsman bedöma egenskapen--inklusive mark, vattentäkter och konstgjorda strukturer såsom staket-- och ge en värdering av fastighetens marknadsvärde. Kontakta den nationella sammanslutning av fastigheter värderingsmän för en lista över licensierade fastigheter värderingsmän i ditt område.

• Kontakta advokaten som skrev den ursprungliga trust deed eller anlita en ny advokat att ändra din ursprungliga trust deed, som lämnas i bouppteckning domstol. Namnet mottagaren av huset och ge några begränsningar som inte delas ut tills mottagaren når en viss ålder.

• Komplett avtal om försäljning och Köp. Detta formulär kan du sälja en tillgång som ett hus till ett familjförtroendet. Fyll i den värderingsman värdering för egenskapen och lista detta belopp som inköpspriset. Genom att överföra ditt hus till din familjförtroendet du ge upp ägandet av fastigheten i utbyte mot det pris som anges.

• Fyll en gärning av bekräftelse av skulden. Detta formulär kan du låna ditt hus till din familj förtroende, vilket i huvudsak innebär att du får en betalning för överföring. Över tiden, kan du förlåta skulden.

• Vänd båda formerna till din advokat, som fil pappersarbete med bouppteckning domstol och ändra din trust deed.

• Meddela förvaltaren av stiftelsens nya tillgången. Förtroendemannen övervakar fördelningen av stiftelsens tillgångar.