mynewspapers.net

Hur man lägger en trappa löpare

Hur man lägger en trappa löpare


Om en trappa löpare liknar om mattor i allmänhet, du behöver bara tackless band att hålla mattan fast till trappan och förhindra halka när hon gick upp och ner för trapporna. Löpare bör alltid köra nedåt. Tänk på att instruktioner kan variera beroende på riktning och storlek på din trappor. Du kan välja en löpare som är en annan färg från din trappa och även blanda upp det med mönster och olika typer av stoppning eller matta om så önskas (som Strandmatta eller hampa).

Instruktioner

Hur man lägger en trappa löpare

• Använd en liten bågfil för att skär tackless remsor för att passa trappa bredd (du behöver två remsor för varje steg). Hammer en till den horisontella delen av steget och sedan till basen på varje uppgång på den vertikala delen av steget. Kontrollera att du tillåter en lucka på 3/4 tum mellan remsan på ståndaren och första slitbanan remsan för att skapa utrymme för mattan kan tryckas in i hörnen.

• Skär enstaka bitar av stoppning för att passa över varje slitbanan och ståndaren nedan så de knuffa upp mot tackless remsorna. Se till att de inte låg över remsorna. När de är i position, häfta eller tackel dem på plats. Täcka hela trappan hitåt.

• Skär mattan för att passa bredden på trappan, då börja passa mattan från toppen mot botten. Använda golv mejseln och tryck på den mattan överkanten på tackless band på baksidan av slitbanan överst trappa. Arbeta ner över varje slitbanan och uppgång, med hjälp av mejseln för att trycka tillbaka mattan i varje vinkel.

• Passar tackless remsor och utfyllnad till landningen. Överlappning i slutet av mattan över översta steget och ner riser nedan.

Mattor slingrande trappor med en trappa löpare

• Arbeta från botten till toppen och koppla inte tackless remsor för de riser-kort av varje steg.

• Vik mattan att passa platt mot varje steg. För överskjutande mattan i hörnen, trimma sidorna under och vik.

• Hålla varje avsnitt på plats med 1 3/8-tums lång nubb och säkra varje del av löpare tätt.