mynewspapers.net

Hur man lägger en tegelsten spis surround

Hur man lägger en tegelsten spis surround


Tegel eldstäder är ett traditionellt inslag i många amerikanska hem. De erbjuder en lugn och varm känsla som inte kan kopieras av andra värmekällor. Tegel är också det säkraste surround materialet för eldstäder. Inte bara finns tegel eldstäder inuti hem, men en ökning i beboeliga utomhus har skapat en önskan att bygga dem utanför hemmet också. Om en tegelsten spis surround är ett måttligt lätt uppgift som de flesta gör-det-självare kan uppnå.

Instruktioner

• Mät området du kommer att runt med tegel. Bestäm önskad bredd och höjd. Beräkna de mått att räkna ut ytor. Gör detta genom att multiplicera bredden med höjden. Använda kvadratmeter för att avgöra hur många tegelstenar du behöver.

• Köpa tegel från ett hem förbättring butik. Tänk på att tegel färg ser olika inomhus än utomhus. Välja tegel klokt att matcha interiör eller exteriör inredningen i ditt hem.

• Låg och nivå en betongplatta mot botten av eldstaden. Göra formulären till en rektangulär form, att skapa en bas runt den öppna spisen. Plats mesh tråd inne i formulären. Häll betongen i två avsnitt för att minska risken för sprickbildning. Låt plattan att bota helt i två dagar innan du tar bort formerna.

• Lägga till ett lager av murbruk i betongplattan med en murslev. Börja tillämpa tegel med murbruk mellan varje lager av tegel. Använd en hammare för att knacka på tegelstenar på plats i en rak linje. Använd ett vattenpass så se till att blocken är ännu. Fortsätt uppåt tills du når önskad höjd på din spis.