mynewspapers.net

Hur man lägger en tegelsten cirkel

Hur man lägger en tegelsten cirkel


Tegel gångvägar och uteplatser ger färg och charm till en gård. Du vill infoga en extra touch genom att lägga ut en cirkel mönster som en del av designen. Med rätt verktyg och några mäter du hittar om tegelstenar i en cirkel inte är svårt.

Instruktioner

• Förbereda platsen för tegel ytan av disposition gränsar med landskapsplanering färg. Expandera diametern på en cirkulär webbplats genom två inches edge begränsningar, eller lägga inches till varje sida för en rektangulär uteplats.

• Schakt sju tum jord från området inom gränser med spadar. Platta till marken med ett verktyg tamper tills det är hårt och nivå.

• Häll i fyra inches av ¾-tums sammanlagda fyllning att förhindra tegelstenar från att sjunka ner i marken. Tamp stenar tills de är inklämd tätt tillsammans. Stampad aggregatet kommer också att underlätta dränering från platsen.

• Installera flexibla bård runt den inre gränsen av webbplatsen. Använd 12-tums spikar och en hammare för att säkra det till marken.

• Använd din måttband och krita linje att knäppa linjer från de yttre hörnen av åtta tegel till centrum av motsatssidan till formuläret trianglar. Skär tegelstenar i krita linje med murverk såg eller kall stämjärn och hammare.

• Fäst två krita linjer över de lodräta och vågräta mittpunkterna av webbplatsen för att hitta centrum. Placera en halv tegelsten över centrum där två krita linjer korsar varandra. Låg åtta trekantiga tegelstenar runt halva tegel, att placera triangeln tips runt centrum så brett ändarna är på utsidan. Torr-om den inre cirkeln kan du bekanta dig med cirkulära mönstret utan att störa sand basen.

• Ta bort skära blocken från sammanlagt och låg två inches av grov sand sängkläder över aggregatet. Rake sanden tills det är nivå.

• Rita två mittpunkten i sanden att markera centrum. Placera en halv tegelsten över där linjerna skär varandra, och ställa in åtta tegelstenar runt halva tegel. Lägg en bräda över den inre cirkeln och slå den lätt över med en klubba till bädda in dem i sanden.

• Plats hela tegelstenar runt ytterkanterna av den inre cirkeln. Insidan hörn av nästa cirkel kommer att beröra, och det kommer finnas mer utrymme mellan de yttre hörnen av tegelstenar. Fortsätta ställa blocken tills en andra full cirkel är lagd. Justera tegelstenar i sanden så de inte vingla, sedan lägger styrelsen över delar av tegel och slå den lätt med klubba.

• Fortsätta ställa hela blocken, arbetar från centrum ut. Slutföra varje ring av tegel innan vi går vidare till nästa yttre ringen. Om platsen är rektangulär, markera slutet tegelstenar med en krita skär linjen och trimma dem efter behov.

• Släta finkornig sand över tegelstenar och packa sanden mellan luckorna med en kvast. Fukta ytan med en slang, och fortsätta att lägga till och packa ner sanden tills utrymmena är fyllda. Sand lederna att förhindra tegelstenar från att rotera under gångtrafik.