mynewspapers.net

Hur man lägger en sele på en Mauser

Hur man lägger en sele på en Mauser


Skjutvapen maker Mauser-Werke Oberndorf Waffensysteme GmbH, mer känd helt enkelt som Mauser, började tillverka skjutvapen 31 juli 1811. Dessa vapen är eftertraktade av samlare som de utfärdades till den tyska militären under flera krig. Mauser-gevär har lekare som tillåter tillbehöret av en sele. Replika selar är tillgänglig idag som är gjorda för att passa Mauser sling lekare.

Instruktioner

• Öppna Mauser geväret bult och inspektera kammaren att se till att vapnet är oladdat. Håll bulten öppna under sling installationen.

• Vänd Mauser-gevär och leta upp de två lekare. Vidare ligger nära baken, och den andra är nära nosen. Fastställa lyftselen bredvid beståndet.

• Klipp axel slutet av lyftselen att butt-end swivel under Mauser-gevär. Kör sjalen till fat och med Mauser och klipp främre till vridbart. Om din Mauser är en Gewehr 98 eller 71/84, skjut sjalen över avsluta av fat spets och föra den tillbaka till trä beståndet. Dra lyftsele fixtur snäva att säkra det till Mauser-gevär.

• Klipp främre sling tillbehöret till swivel klippet ungefär två tredjedelar av vägen ner beståndet, om din Mauser är en argentinsk 1909 modell.