mynewspapers.net

Hur man lägger en kaka ovanpå en annan

Hur man lägger en kaka ovanpå en annan


Staplade kakor består av minst två kakor och används ofta för bröllop. Kakorna har en elegant och imponerande utseende. Yrkesverksamma spendera år lära sig hur man bäst dekorera och stack kakor, men du kan skapa samma utseende själv även utan utbildning. När du sätter en kaka ovanpå en annan kaka, behöver du rätt stöd på plats. Träpinnar är rätt verktyg för stapling kakor.

Instruktioner

• Placera en tunn kartong bit, känd som en kaka ombord, på en plan yta. Sprida ett tunt lager glasyr över toppen av styrelsen och lätt placera kakan på toppen. Upprepa proceduren med den andra tårtan, se till att ingen del av kakan styrelsen är synlig i kakan.

• Frost både kakor med ett tunt lager glasyr, beläggning sidor och topp. Placera båda kakor i kylskåp i minst 30 minuter, vilket ger den glasyr tid att stelna något. Flytta längst ner kakan från kylskåpet och sätta på en plan yta.

• Sätt in de tre träpinnarna i kakan, trycka ner tills pluggen träffar tårta styrelsen under. Träpinnar, som tårta butiker och kaka utsmyckning butiker sälja, har spetsiga ändar som lätt glida igenom kakan.

• Ta bort dymlingar från tårtan och leta efter glasyr på pluggen, vilket tyder på toppen av kakan. Skär varje pluggen till lämplig storlek, baserat på toppen av kakan. Använda sågen jämnt skära dymlingar.

• Tryck dymlingar tillbaka till tårta, med hjälp av hålen du gjort tidigare. Ta bort den andra tårtan från kylskåpet och noggrant bär den till det nedersta lagret. Lyft tårtan över toppen av bottenlagret och försiktigt placera den ner på tårtan. Träpinnarna stöder kakan vikt, hålla den från att kollapsa.