mynewspapers.net

Hur man lägger en betong vägg runt en uteplats

Hur man lägger en betong vägg runt en uteplats


Att bygga en tegelvägg runt din uteplats hjälper till att definiera parametrarna för din uteplats, tillför värde till ditt hem och hjälper dig landskap din gräsmatta. Hyra ett team av tegel frimurare att bygga en tegelvägg runt din uteplats kan kosta flera tusen dollar, beroende på omkretsen av din uteplats och avsedda höjden på väggen. Spendera mindre pengar genom att investera i lämplig murverk verktyg för att bygga en professionell tegelvägg själv.

Instruktioner

• Gräver en 8-tums-djupt dike i ytterkanten av din uteplats med en spade eller spade. Bredden på den utgrävda platsen och färdig vägg beror på dina personliga preferenser och dimensioner på tegel du har valt för ditt projekt. Lämna en öppning på ena sidan av altanen att använda som en ingång.

• Nivå i jorden vid botten av diket genom att lokalisera låga och höga pekar med en nivå. Ta bort jord från hög poäng. Kompakt jord med en manuell jord tamper, kontrollera med en nivå och ta bort ytterligare mark som behövs. Upprepa tills botten av diket är perfekt nivå.

• Applicera en 3-tums lager av krossad sten eller grus i diket. Slät grus lagret och pundet lagret med jord tamper att kompakta lager av material. Nivå grus lagret genom att lägga grus på låga punkter och stampande lagret igen. Upprepa tills lagret grus är nivå.

• Kombinera färdigblandade murbruk och vatten med en spade i en skottkärra. Omedelbart skölja skyffeln efter blandning för att förhindra murbruk torkar på verktyget. Murbruk förpackning innehåller instruktioner om hur mycket vatten att lägga till att producera ett ämne med en konsistens som liknar tjock smet.

• Applicera ett lager av murbruk över grus lager skapa en mortel säng för att ställa blocken på plats. Gäller endast ett litet område av murbruk i taget, så att det inte torka innan du avslutar.

• Ställ in en tegelsten på plats samtidigt, ösa murbruk på ändarna av varje tegelsten. Ange varje tegelsten på murbruk sängen och mot angränsande tegelsten att fylla gapet mellan de två blocken med murbruk. Använda mason's avstånd regler för att hålla luckor mellan blocken och mellan kurser av tegel enhetlig tjocklek. Fastställa en nivå på toppen av varje tegelsten och använda en gummiklubba att knacka på den höga sidan av tegel till nivå varje tegelsten på plats.

• Ställ in trä stakes i marken i vardera änden av din vägg. Knyt en spänd sträng mellan två insatserna, så att strängen att lägga över topparna på första tegelstenarna installation. Använda höjden av strängen som hjälper dig att hålla den första kursen i hela. Som du gå vidare till ytterligare kurser, röra strängen upp, så att tillräckligt med utrymme för den tegel tjocklek och tjockleken på murbruk mellan den nya kursen och sist.

• Smidig murbruk linjer mellan tegel medan mortel fortfarande är våt, med en tegelsten rikthyvel. Torka av överflödigt murbruk av rikthyvel med en våt trasa. Om någon murbruk blir på tegel ansikten under installationen, Använd en stålborste frimureriet för att avlägsna mortel snabbt innan det sätter.

• Fortsätta att gälla kurser av tegel med hjälp av arbetsprofilen rinnande bond för att ragla varje ny kurs. Bygga väggen upp till önskad höjd och sedan mössa väggen med cap tegelstenarna att skapa en attraktiv topp kurs för tegelvägg. Tillämpa gemensamma jordbrukspolitiken tegelstenar med samma metod av murbruk till toppen av den tidigare kursen och till ändarna av cap tegelstenar och knacka sedan på nivån som tegelstenar.