mynewspapers.net

Hur man lägger bläckpatroner i manuskriptet kalligrafi pennor

Hur man lägger bläckpatroner i manuskriptet kalligrafi pennor


"Behaglig" och "vackra" är två ord som kan användas för att beskriva konsten att kalligrafi. Det är en populär hobby för många. Kalligrafi kan göras med en traditionell quill och potten av bläck, men det är mycket lättare att lära sig med en penna som använder bläckpatroner. Med hjälp av en av dessa förhindrar problemet med torkat bläck som du får med gammaldags quills.

Instruktioner

• Fungerar över en diskbänk att förhindra olyckor som kan färga dina mattor eller andra klädsel. Håll basen på pennan med en pappershandduk. Skruva upp och göra sig av med gamla bläckpatronen. Avsätta pennan i en plastbehållare.

• Slå på din kran till en rännil. Håll pennan under vattnet att rensa ut alla ackumulerade bläck eller skräp. Torka den torr med hushållspapper.

• Håll fat i ena handen och infoga nya bläckpatronen. Skruva fast pennan tillbaka tillsammans. Du kommer att känna obetydligt motstånd som tipset genomborrar den nya patronen. Skruva skriva kärlet tillsammans.

• Knacka på pennan på en ren pappershandduk tills du ser lite av bläck kommer från patronen i spetsen. Torka hela pennan med en fuktig pappershandduk att städa upp någon kvarvarande bläck. Torka den med en annan pappershandduk.