mynewspapers.net

Hur man lägga till låtar på en iPod utan att använda iTunes

Hur man lägga till låtar på en iPod utan att använda iTunes


Apple iPod är konfigurerad för att fungera med iTunes-programmet, eftersom iTunes ger enkel synkronisering av din iPod-innehåll och organiserar din musik, videor, podcaster och annat. Alternativa program finns tillgängliga för Windows-datorer och Macintosh-datorer, och aktivera dubbelriktad innehållsöverföring, en funktion som inte är tillåtet i iTunes om du överför köpt innehåll. Dessa alternativa program kan laddas ner gratis eller för en liten avgift från välrenommerade nedladdning webbplatser som Download.com.

Instruktioner

• Använd Songbird. Denna PC och Mac-kompatibel gratis musik hantera program ersätter iTunes som standard iPod manager genom att du kan kopiera låtar från ditt musikbibliotek till iPod och inkluderar 7digital onlinebutik. Ladda ner programmet från den officiella webbplatsen Songbird och köra installationsguiden. Lägg till låtar, ansluta din iPod till datorn med iPod USB-kabeln följt av att dra och släppa låtar till din iPod i programmet Songbird.

• Använd CopyTrans Manager. Detta PC-exklusiva program kan du synkronisera dina låtar till din iPod, samt synka musik till flera iPods från samma dator. CopyTrans Manager också kan du överföra musik från din iPod till din dator, och är helt gratis. Om du vill lägga till låtar på din iPod, ansluta din iPod till datorn med USB-kabeln och starta programmet CopyTrans Manager. Dra de låtar du vill kopiera till iPod-symbolen i programmet och klicka på eject-knappen på programmet för att spara ändringarna och ta bort enheten.

• Använd Xilisoft iPod Rip. Denna shareware ansökan finns för både PC och Macintosh-datorer och ger lätt fil överföring från iPod till dator och tillbaka. När programmet är hämtat och installerat, öppna programmet och Anslut din iPod till datorn med USB-kabeln och på det bibliotek du vill importera musik till. Klicka på knappen "Mac (eller PC) till iPod" och välj "Lägg till filer till lista" från popupmenyn. Markera filerna och klicka på knappen "Spara".