mynewspapers.net

Hur man lagar tonfisk biffar

Hur man lagar tonfisk biffar


Tonfiskfilé är ett bra alternativ till andra skaldjur och nötköttsbiffar. De kan kokas mycket sällsynta och serveras i en mängd olika stilar. Beroende på din förkärlek eller bekvämlighet, du kan grilla eller pan Bryn en tonfiskbiff, båda med enastående resultat.

Instruktioner

• Besluta om din metod för matlagning. Tonfiskfilé kan vara antingen grillad eller Halstrad och båda kommer ut bra. Om du grillning, måste du vara säker att grilla på hög värme.

• Besluta om dina smaker. Tonfiskfilé gå bra med asiatiska smaker som teriyaki eller sesam. Om du vill, kan en enkel marinad till en tonfiskbiff består av vitlök, ingefära, soja, teriyaki och vissa sesamolja eller sesamfrön.

• Värm grillen till en hög temperatur om grillning. Om du använder en gasgrill, vända den på hög och stäng locket så att de galler att få extremt varmt. Var noga med att olja tonfisk eller grillen innan du lägger. Om du använder en kolgrill, antingen tillaga den över en förvärmd galler på direkt värme, eller du kan laga en tonfisk stek direkt över träkol skorsten. Detta ljus träkol i en skorsten tills glöden bränner, sedan placera grillning galler eller liknande rack direkt över skorstenen. Igen, låt rosten att förvärma för att undvika sticker och Bryn mest effektivt. När grilla på hög värme, kommer att totalt matlagning på fyra minuter resultera i en sällsynt tonfiskbiff. Du kan koka i två minuter per sida eller att 2 1/2 minuter på ena sidan och 1 1/2 minuter på den andra. Om du föredrar din tonfiskbiff mer gjort, helt enkelt lämna den på längre.

• Följ samma instruktioner som grillning om pan-brännande din tonfiskbiff, men med en het panna. Värm din panna och tillsätt olja varm eller liberally olja stek. De samma tillagningstider som steg 3 tillämpas.

• Servera tonfisk stek antingen som en huvudsaklig kurs i biff form, eller skivade tunt som förrätt. Skivor kan också läggas till en sallad. Tonfisk har inte att serveras varm, som många människor föredrar det vid rumstemperatur eller cool.