mynewspapers.net

Hur man lagar små nederländska gula potatis

Hur man lagar små nederländska gula potatis


Baby nederländska gula potatisen är små, gula potatis med en mjölig konsistens och mild smak. Huden på potatisen är tunn, så det finns ingen anledning att huden potatisen innan tillagning. Som kommer all potatis, skölj dem i kallt vatten med en grönsak borste för att avlägsna smuts innan du förbereder. Nederländska potatis är gott serveras skickliga stekt eller grillat i ugnen. Prova båda metoderna för att bestämma din favorit matlagning metod.

Instruktioner

Stekpanna stekt

• Koka bacon på medelvärme i en stor stekpanna. Ignorera alla utom 3 matskedar av den bacon fettet. Avsätta bacon.

• Hacka ett halvkilo baby potatis i bita stora bitar. Koka potatisen i stekpanna på medelvärme. Tillsätt en hackad lök och en kopp paprika. Du kan använda alla gröna eller ett sortiment av grönt, gult och rött. Koka tills potatisen bilden av en gaffel.

• Lägg två vitlöksklyftor och salt och peppar efter smak precis före servering. Finhacka bacon i bitar och Lägg potatisen. Tjäna skålen medan fortfarande är varm.

Rostad

• Värm ugnen till 204 grader Celsius. Medan ugnen värms, koka ett pund av potatis och ca 10 koppar vatten i en stor gryta. Koka potatisen i ca fem minuter. Ta bort från värmen och töm vattnet. Låt potatisen svalna tills cool nog att röra.

• Lägg potatisen i en stor skål. Strö över potatisen med olivolja, salt, peppar och vitlökspulver. Lägg till så mycket eller så lite ingredienser som du vill.

• Sprida potatisen i en ugnsform. Koka potatisen i ugnen i ca 15 minuter tills skinn börjar rynka. Servera potatisen medan fortfarande är varm.