mynewspapers.net

Hur man lagar silversida

Hur man lagar silversida


Silversida är en ganska tuff skära av kött som är täckt med en tuff hud. Huden måste tas bort före matlagning och ätande. Eftersom denna typ av kött är så tuff, måste silversida koka långsamt under lång tid. När silversida nötkött är klar matlagning, kan du njuta av en mört, saftigt middag.

Instruktioner

• Värm ugnen till 176 grader C. Nästa, gnugga salt och peppar i köttet, se till att krydda så mycket av silversida som möjligt.

• Häll olja i stekpanna. Hetta upp oljan på medelhög värme. När uppvärmd, placera silversida i stekpanna. Låt koka i ca 3 minuter på varje sida så köttet bildar en brun skorpa över.

• Ta brynt silversida ur stekpannan och Lägg den i en ugnsfast form. Nästa, skala och skär upp vitlök, lök och morötter i små bitar. Värm stekpannan tillbaka upp på medelvärme och Lägg snittet upp vitlök, lök, paprika, worcestershiresås och vänster över saft från köttet. Koka i 5 eller 6 minuter, rör om ofta.

• Lägga till den skivade morötter och nötkött beståndet i stekpanna. Slå brännaren upp till medelhög värme tills innehållet börjar koka. Lägre värme. Sjud och koka i 15 minuter, rör om då och då. Tillsätt mer salt och svartpeppar om mer kryddor behövs.

• Häll nötkött lager blandning i stekpanna över silversida i bakning Pan.. Tätt täcka den ugnsfast formen med aluminiumfolie och Lägg i ugnen. Tillaga i ugnen i ca 5 timmar och sedan ta ut.

• Ta bort silversida från ugnsfast form och placera den på en tallrik. Häll resterna från bakning Pan. tillbaka i tung stekpanna och koka på medelhög värme. Lägga till 1 eller 2 matskedar mjöl i kastrull om lager såsen inte är tillräckligt tjock.

• Skiva silversida nötkött upp och häll såsen över den.