mynewspapers.net

Hur man lagar kyckling på ett grillspett i konvektionsugnar

Hur man lagar kyckling på ett grillspett i konvektionsugnar


Matlagning en kyckling på grillspett kräver en hel del förberedelser och ingredienser. Rotisserie är faktiskt en utmärkt metod för att förbereda kyckling, beroende på hur du gillar din kyckling. Rotisserie är också en hälsosam tillredningen av kyckling eftersom som kyckling kockar, fettet rinner bort det i stället för att ha den kyckling baka eller stek i sitt eget fett. Kyckling kockar till medium brun med en krispigt skal på grillspettet.

Instruktioner

• Rengör kyckling grundligt. Om serverar en hel kyckling, kan ett giblet paket behöva tas bort från kycklingen före behandlingen. Kolla kycklingen för att se om dess njurar har tagits bort. Om de inte har, ta bort dem. Skölj kycklingen grundligt inifrån och ut. Klipp bort överflödigt fett från området hals och svans. Torka sedan kycklingen med en pappershandduk.

• Krydda kycklingen. Vanligtvis är kryddningen är en personlig preferens och det finns inga specifika kryddor att använda. Efter krydda kycklingen, sanitise området prep. Använd en frukt eller grönsak för att krydda kycklingen. Ibland används citroner. Efter aromämnen kyckling med smaksättning av ditt val, Lägg kycklingen på grillspettet spotta.

• Knyt benen på kycklingen tillsammans för att förhindra aromen från kommer ut. Applicera en blandning av aromen under huden på kycklingen. Torka extra fukt som kan finnas på utsidan av kycklingen.

• Bild grillspettet spotta stav i kycklingen genom halsen öppningen. Bifoga rotisserie spotta gafflarna i bröstet av kyckling. Dra åt vingmuttern för att säkra gafflarna på spett staven. Tillmäta den kyckling bakpartiet spotta gafflarna. Var noga med att gafflarna är intryckt och håller kycklingen.

• Blöt några kök garn i vatten för att förhindra den brinnande garnets. Lägg sedan en bit garn hela svansen och benen på kyckling, säkra staven. Linda garn runt hela kycklingen inklusive bröst, vingar, svans, ben och feta delar. Kolla kycklingen för att se om det är balanserat.

• Värm ugnen till ca 121 grader C. plats inuti varmluftsugn kyckling och låt det koka i ca 120 minuter. Normalt, har varmluftsugn särskilda anvisningar så långt tid längd för matlagning särskilda måltider. Två timmar är den normala tiden för en 1,81 till 2,27 kg. kyckling. Kolla kyckling ofta och hålla dörren till konvektion ugn öppen mot slutet. Ta kycklingen och låt svalna.