mynewspapers.net

Hur man laddar upp en Google Doc på Facebook

Hur man laddar upp en Google Doc på Facebook


Google Docs kan du skapa och formatera dokument som du kan lagra på webben. Du kan ge andra människor tillgång till ditt Google Docs så du kan samarbeta, och du kan komma åt dem i hemmet, kontoret eller någon annanstans. Via din Facebook-sida kan du dela en länk till Google Doc. Om du vill ladda upp filen till Facebook måste du göra det till en Facebook grupp sida. Om du inte tillhör en grupp måste du skapa en första.

Instruktioner

• Logga in på ditt Google-konto. Öppna Google Drive. Klicka i kryssrutan framför det dokument som du vill ladda upp till Facebook.

• Klicka på "Mer" på enhetsfältet över toppen för att expandera den nedrullningsbara menyn och välj "Ladda ner". Välj filformat från den nedrullningsbara listan, till exempel Microsoft Word eller pdf.

• Klicka på "Download" och detta kommer att spara Google Doc till datorn. Du måste hämta den till din dator innan du kan ladda upp den till Facebook.

• Logga in på Facebook och öppna Facebookgruppen du ska ladda upp den till. Klicka på "Filer" länken ovan koncernens tidslinjen, och sedan "ladda upp fil."

• Klicka på "Bläddra" i avsnittet "Välj en fil på din dator." Välj din nedladdade dokument och klicka "Spara" för att ladda upp den till din Facebook-grupp.