mynewspapers.net

Hur man laddar ner musik till din iPod Nano

Hur man laddar ner musik till din iPod Nano


IPod Nano är Apples billigaste och mest färgstarka iPod modell med en skärm. Liksom alla andra iPod modeller, inklusive billigare iPod Shuffle och mer dyr iPod Touch, spelar den Nano huvudsakliga funktion musik. Med Apples iTunes programvara, iPod Nano kan spela de flesta digitala musikfiler hämtas online eller rippat från din favorit CD-skivor. Lär dig hur man laddar ner musik till din iPod Nano kan ta dina låtar och album med medan rinnande, drivande eller på språng.

Instruktioner

• Öppna iTunes programvara. Dubbelklicka på ikonen iTunes i mappen "Program" din Mac, eller klicka på "Start"-menyn i Microsoft Windows.

• Få digitala musikfiler. Om du redan har musik i iTunes-biblioteket, hoppa över till steg 3. Ladda ner musik från iTunes genom att klicka på "iTunes Store" i vänstra kanten av skärmen iTunes. Bläddra bland butikens samling av musik och klicka på ett spår för att förhandsgranska den och köpa. Ladda ner börjar vid köp, och låten läggs automatiskt till i iTunes-biblioteket. Alternativt kan du stoppa i en CD i datorn. Klicka på CD-ikonen på vänster sida av iTunes och välj "Rip" för att importera alla CD-spår till biblioteket. Eller ladda ner musikfiler från en online-återförsäljare som eMusic, Amazon, Walmart eller Rhapsody. Dra de nedladdade filerna till skärmen iTunes för att lägga till dem i ditt bibliotek.

• Anslut iPod Nano till datorn med USB-sladden medföljer enheten. Anslut den platta, tunna änden av kabeln i botten kortplatsen på din iPod Nano under dess rullningshjul. Anslut standard-storlek till en öppen USB-port på din PC eller Mac.

• Välj din iPod Nano i den vänstra kolumnen av iTunes-programvaran. Ett fönster som visar din iPod information visas i huvudfönstret. Klicka på fliken "Musik" i toppen av skärmen och kontrollera att synkronisera ditt bibliotek har aktiverats. Främsta fliken och tryck på "Sync". IPod Nano börjar synkronisering med programvaran och överföra alla dina nedladdade musik till din iPod.

• Koppla från iPod Nano från datorn genom att trycka på utmatningssymbolen bredvid iPod namn och dra ut USB-kabeln. Tryck på "Menu" på dess främre rullplattan och klicka på "Musik." Välj ett sorteringsalternativ, till exempel "Artister" eller "Album," och klicka på en särskild låt för att börja lyssna på den.