mynewspapers.net

Hur man laddar ner & Import Chase bank-i QuickBooks

Hur man laddar ner & Import Chase bank-i QuickBooks


En av funktionerna i QuickBooks är möjligheten att hämta banktransaktioner från din Banks hemsida. Med den här funktionen kan du ladda ner alla dina banktransaktioner till QuickBooks. Många banker erbjuder denna funktion för sina småföretag kontohavare. Chase Bank tillåter nedladdningar för både Quicken och QuickBooks mjukvara. Det är svårighet att med någon särskild bank för dessa nedladdningar kommer med många fusioner som tycks hända nästan varje år. I 2009, Washington ömsesidig Bank köptes av Chase Bank, och denna förändring orsakat WAMU kunder att behöva konfigurera om deras internetbank inställningar.

Instruktioner

• Öppna QuickBooks-företagsfil. Klicka på alternativet "Bank" i den övre menyraden på startskärmen. När menyn öppnas, välj "Online Banking" och sedan "Set konto för Online-tjänster." Klicka på "Välj din QuickBooks konto." Det är här som du vill tilldela ditt företag nuvarande konto online Chase ladda ner. Klicka på "Nästa". Om du var en kontohavare från en bank som köpts av Chase Bank, och du börjar att ha problem med online-transaktion nedladdningar, är det här att du kommer att ändra från känt av den tidigare banken till Chase Bank.

• Välj alternativet "Direktanslutning", och klicka sedan på "Nästa". I det här fönstret väljer du den "Ja, mitt konto har aktiverats för QuickBooks online-tjänster," och klicka på "Nästa". Om ditt konto inte har aktiverats, Välj alternativet "Aktivera konto" och följ anvisningarna för att slutföra denna process.

• Ange kund-ID, lösenord och sedan bekräfta lösenordet som du använder för ditt online-konto på Chase. Klicka nu på "Logga in". QuickBooks programvaran ansluts till Chase server och börja ladda ner bankdata. Klicka på "Finish" när nedladdningen är klar. Din Chase Bank konto är nu aktiverat och redo för nedladdning för att börja.

• Välj vilket läge du föredrar för att ladda ner dina banktransaktioner. "Side-by-Side"-läget är ett fönster som har aktuella QuickBooks kontosaldon på vänster sida av skärmen och ditt online-bankkonto balanserar till höger. Välj alternativet "Hämta Online-konton", och klicka på "Ta emot transaktioner." "Registrera Mode" visar registren i både QuickBooks och Chase Bank konto. Eftersom transaktionerna hämtas, kan du se registret i Chase konto överföring av information till QuickBooks registret. Vilket läge du använder är oviktigt, och du kan när som helst ändra lägen. Dessa transaktioner importeras automatiskt till QuickBooks-företagsfil, så att inga ytterligare åtgärder är nödvändiga efter hämtning.

• Välja vilken metod du använder för att ange transaktioner. Om du er dataöverföring de Chase bank transaktionerna regelbundet, inte ange några transaktioner manuellt. Om du hämta och ange transaktioner manuellt, du kommer att dubbla insättningar och kostnader och måste ta bort alla dubblerade transaktioner i din QuickBooks mjukvara.