mynewspapers.net

Hur man laddar ner gratis Windows XP teman

Hur man laddar ner gratis Windows XP teman


Windows XP teman ändra utseendet på ditt system och göra den mer färgstarka och spännande. Teman består av bakgrundsbilder, ikoner och olika ljud. De kommer i olika stil och genrer inklusive serier, abstrakt, filmer och musik. Även om Windows XP levereras med en mängd olika standard teman, kan du ladda ner gratis teman och ändra systemets utseende om du letar efter något annat.

Instruktioner

• Gå till en gratis tema ladda ner webbplats som themexp.org, xpthemes.com eller systemtheme.com (se resurser). Välj det tema som du vill hämta och klicka på "Ladda ner". När du uppmanas, klicka på "Spara" och markera den mapp som du vill spara tema till på datorn.

• Högerklicka på skrivbordet och klicka på "Egenskaper" från popupmenyn. Då startas dialogrutan "Egenskaper för bildskärm".

• Klicka på fliken "Teman" på dialogrutan. Du bör se rutan "Tema". Klicka på listpilen vid rutan tema och klicka sedan på "Bläddra". Markera den mapp som du sparade det tema som du hämtat och välj sedan temat. Klicka på "OK" för att markera den. Temat är upp till rutan "Teman". Klicka på "Ansök" för att spara ändringarna och aktiverar det tema som du hämtat.