mynewspapers.net

Hur man laddar ner Google boksökning som PDF

Hur man laddar ner Google boksökning som PDF


Google Books är ett program som tillåter läsarna att antingen förhandsgranska eller ladda ner böcker. Böcker kategoriseras som ingen förhandsgranskning, en snutt Visa, förhandsgranska eller helbild. Ingen utsikt över förhandsvisningen eller utdrag kan läsas; boken måste köpas. Förhandsvisningar ger dock ibland en del av en Bokens innehåll, beroende på önskemål av utgivare. Helbild böcker är inte upphovsrättsskyddade och kan laddas ner utan kostnad.

Instruktioner

• Gå till Google boksökning och bläddra genom ämnen, som ligger på vänster sida. Oftare, använder webbläsare sökord för att hitta ämnen, titlar eller författarna de söker.

• Se om boken du vill hämta är synlig. När sökresultatet kommer, det kommer att säga i Beskrivning vilken typ av bok det är (om det är synlig eller inte). Du kan inte hämta en bok i förhandsgranska format. Endast hela böcker kan laddas. Om boken du vill säger "full view", kan du hämta den. Typ av bok ligger alltid i den sista raden i Sök-objektet på höger sida.

• Klicka på "full view" på vänster sida när sökresultatet kommer. Eftersom du inte kan ladda ner allt som inte är fullt synliga, bör du eliminera förhandsvisningar eller snutt utsikt direkt.

• Klicka på rubriken för hela boken. Högst upp på långt höger sida är på "download"-knappen med en pil som pekar nedåt. Klicka på den. När detta är gjort, visas alternativen för en PDF-fil eller en EPUB nedladdning.

• Ladda ner Adobe Acrobat reader om du inte har det på datorn, eftersom det är nödvändigt att läsa en PDF-fil.

• Klicka på PDF och vänta på att nedladdningen vara komplett. När det laddas, klicka på boken och en fullständig PDF visas. De särskilda kapitlen i boken är inte längre klickbara. Du måste nu hitta de särskilda sidorna av rulla ner.