mynewspapers.net

Hur man laddar ner en e-bok från Gigapedia

Hur man laddar ner en e-bok från Gigapedia


I dag tekniskt kunniga blir e-böcker extremt populära. Istället för att gå till biblioteket eller bokhandeln, kan du bekvämt ladda ner elektroniska böcker (e-böcker) direkt till din dator och/eller behandlingen enhet. Nackdelarna är begränsning av äldre eller mindre kända titlar, på bekostnad av en behandlingen enhet, och den per download kostnaden för böcker. Bästsäljare kan vara lika dyrt som deras inbundna motsvarigheter på bok butikshyllorna. Gigapedia är i huvudsak en sökmotor som innehåller länkar till tusentals nedladdningsbara böcker utan kostnad. Det är enkelt att använda webbplatsen när du registrerar.

Instruktioner

• Besök gigapedia.com. Klicka på registrera länken överst på sidan. Fyll i de obligatoriska fälten och slå till "registrera". Öppna aktiveringsmailet från gigapedia i din inkorg. Klicka på länken. Hit "Logga in" högst upp på sidan. Ange i dina inloggningsuppgifter i fälten.

• Klicka på "Hur man effektivt Sök gigapedia" på startsidan. Detta kommer att visa dig hur man kan söka efter titlar och typer av böcker. Välj din titel och klicka på den.

• Klicka på en av länkarna av gigapedia. Länken tar dig till en sida som du kan hämta boken från. Följ anvisningarna för att spara filen på din dator. När filen nedladdningar, dubbelklickar du på filen. Följ anvisningarna för att välja ett program att öppna din ebook eller tillåta webben för att söka efter ett program att öppna ebooken.