mynewspapers.net

Hur man laddar häftklammer i en Stanley häftpistol TR100

Hur man laddar häftklammer i en Stanley häftpistol TR100


Staples kan användas för mycket mer än bara att gå med högar av dokument tillsammans. Staples kan också komma till hands för en mängd olika hantverk och konstruktionssyfte. Stanley TR100 häftpistol är utformad för det sistnämnda syftet. Det är tillräckligt kraftfull för att vara perfekt för häftning ner mattan till ett ombyggda rum eller tackel upp lösa trådar. Stanley TR100 är dock ingenting utan klammer. De måste läsas in i, vilket inte är svårt, men du behöver veta det rätta sättet att göra det.

Instruktioner

• Håll häftpistol upp och ner och leta upp svart krampa laddar område. Driva upp och framåt på detta område och pop ut krampa reservoaren. Se till att det finns ingen klammer eller skräp fastnat inuti behållaren.

• Ladda märlor av din önskad storlek i pistolen. Häftklamrarna bör bör vara vänd uppåt och hålls tätt samman och inte bryts. Du vill placera en lång och obruten bar av staples försiktigt i pistolen och skjut dem hela vägen fram.

• Stäng krampa reservoaren tryggt att låsa häftklamrarna. Testa pistolen när genom att skjuta ut en stapelvara att se till att det är skjuter korrekt.