mynewspapers.net

Hur man laddar en fogtätning pistol patronen

Hur man laddar en fogtätning pistol patronen


Läsa in en patron i en chalking pistol att göra reparationer, eller att tillämpa nya fogtätning. Patronerna är insvept i papp eller plast, och gjorda i storlekar för att passa särskilt täta vapen. Caulker kommer att avstå mjuka linjer av täta på en vald bredd för tätning av sprickor. Välj en täta pistol för ett projekt, installera en bläckpatron och sprida täta som behövs för att försegla ut vatten och stoppa brand i sprickor.

Instruktioner

• Välj lämplig storlek patronen för fogtätning pistol som ska användas. Gemensamma rör storlekar är 283 eller 822 g (10 eller 29 oz).

• Skär toppen av spetsigt munstycke slutet av patronen med en mattkniv. Skär en valda diameter längs punkten. Använd ett rakt snitt eller vinkla det beroende på hur du förväntar dig att hålla caulker för jobbet.

• Sätt peka av en 7,6 cm (10 d) spik i snittet på munstycket. Pierce tätningen på det inre röret att släppa täta för dispensering.

• Dra kolvstången på fogtätning pistol tillbaka till dess helt utdragen position. Glida plast munstycket in i hålet eller slot från framåt stopp. Placera kroppen av patronen i ramen för fogtätning pistol.

• Grip handtag och utlösare av caulker och pressa dem tillsammans flera gånger för att ställa in push pistongen i bakändan av patronen. Hålla krama avtryckaren tills täta rinner ut ur munstycket.

• Släpp trycket på patronen genom att trycka på spaken bakom handtaget på en slät-rod täta pistol, eller genom att vrida stången av en ratchet dispenser pistol till skårorna lossnar tryck spaken.