mynewspapers.net

Hur man ladda upp bilder & skapa Warhol Style utskrifter

Hur man ladda upp bilder & skapa Warhol Style utskrifter


Om du är ett fan av Andy Warhol och beundra hans konst och vill ändra ett foto till en liknande stil, eller om du har en förfrågan för skola eller från en klient som önskar att göra ett foto till en Warhol style foto, kan du manipulera ett foto med några snabba steg och tålamod för att skapa en unik foto eller återskapa en ikonisk bild. Du kan välja att återskapa en ikonisk bild till din egen version av Warhol-stil konst.

Instruktioner

• Skanna fotot eller infoga grafikkortet i datorn för att ladda upp dina bilder. Klicka på bilden för att förstora på ditt grafikkort eller CD och kopiera bilden på ditt skrivbord eller utsedda mappen. Högerklicka på bilden och välj "Kopiera" under droppen ned menyn. Klicka på skrivbordet eller i mappen utsedda och högerklicka. Välj "Klistra in" från droppa-ned menyn.

• Öppna din grafisk design-programvara. Ett popup-fönster visas. Ändra din arbetsyta mätning till inches från rullgardinsmenyn och skriv in sidstorleken. Ändra din dpi (punkter per tum) för tre hundra. Ju högre dpi, desto skarpare bilden. Ju närmare punkter (pixlar) är till varandra skarpare och tydligare en bild skrivs ut. Dpi behöver inte vara mer än tre hundra. Detta är ett tillräckligt dpi. Välj din färgskala som RGB eller CMYK. RGB står för röd, grön och blå. Detta gör upp en mängd olika färger när det blandas ihop. CMYK står för cyan, magenta, gult och de viktigaste färg svarten. Färger för CMYK är en mängd färdigblandade färger som när valda kan göra en mängd olika färger. Klicka på "OK".

• Slå på din "Lager" fönster, "Verktyg" fönster och "Alternativ" bar. Klicka på fliken "Fönster" och välj "Lager". Välj "Verktyg". Välj "Alternativ". "Lager" änkan är där varje åtgärd för att bilden ska placeras. Ett lager är en bild på en annan. Din "Verktyg" fönstret är där alla verktyg att slutföra dina projekt kan hittas. "Alternativ" baren kommer att vara placerad på toppen av din skärm och kommer conatin genvägar för din valda verktyget.

• Importera skannade eller uppladdade bilden. Klicka på fliken "Arkiv" och välj "Öppna". Ett popup-fönster visas. Välj din bild. Klicka på "OK". Ett nytt fönster med din bild kommer att visas.

• Kopiera din bild bakgrundslagret. Klicka på fliken "Layer" och välj "Duplicera lager". Detta kommer att skapa en bakgrund lager kopia. Byta namn på ditt lager genom att dubbelklicka på namnet. Skriv i din nya lagernamn. Din nyligen skapade lager är redigerbara och kan flyttas runt. Din ursprungliga bakgrundslagret kunde inte flyttas.

• Välj din "trollspö" verktyg från ditt "Verktyg" fönster. Detta kan identifieras genom wand bilden.

• Klicka på din bild del att manipulera (dvs hår). Detta kommer att skapa en blinkande. Det blir en annan blinkande disposition för varje färg skillnad (höjdpunkter) inom din valda bild del.

• Välj färg att fylla din valda bild del. Klicka på rutorna färg längst ner på "Verktyg"-fönstret. Ett popup-fönster visas. Välj din färg.

• Klicka på verktyget "Fyllning" i fönstret "Verktyg". Detta framgår av bilden av en hink. Klicka i den trollspö markerade delen av bilden. Detta kommer att fylla din markerade delen med den nya färgen.

• Använd verktyget Trollstav markering för varje höjdpunkt inom bilden. Upprepa stegen ovan för varje bild del att ändra bilden till en Warhol-stil foto.

• Spara filen när du är klar.